Ünlü model Bella Hadid, Ramazan paylaşımıyla takdir topladı: Müslümanlara dua ediyorum

Düzenleyen:
Ünlü model Bella Hadid, Ramazan paylaşımıyla takdir topladı: Müslümanlara dua ediyorum

MAGAZİN Haberleri

ABD'li dünyaca ünlü model Bella Hadid, Ramazan paylaşımıyla gönülleri fethetti. Sosyal konulara oldukça duyarlı olan Hadid, Instagram üzerinden Ramazan ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Instagram’da yaklaşık 51 milyon takipçisi bulunan Bella Hadid, Müslüman arkadaşı dünyaca ünlü şair Mustafa The Poet'i etiketleyerek Ramazan ayının başlamasını kutladı. Filistin asıllı başarılı model Hadid, tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutlayarak gönülleri fethetti.

25 yaşındaki model,  Ramazan paylaşımında tutuklu ve saldırılara maruz kalan Müslümanları da hatırlattı. Hadid paylaşımında Müslümanlara dua ettiğini de belirterek “Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan'ı mübarek olsun, özellikle de savaşta olan, hapsedilen ve oruçlarını açacak yiyecek bulamayan Müslüman kardeşlerimin” ifadelerini kullandı.

Ünlü model Bella Hadid, Ramazan paylaşımıyla takdir topladı: Müslümanlara dua ediyorumBella Hadid'in ramazan paylaşımı...



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...