CZN Burak hasta mı, ne ameliyatı oldu? Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Düzenleyen:
CZN Burak hasta mı, ne ameliyatı oldu? Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

MAGAZİN Haberleri

Restoran zinciri sahibi olan ve CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir, sosyal medya hesabından hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaşmış, sevenlerini endişelendirmişti.

Son günlerde yaptığı yemeklerle değil, geçirdiği ameliyat ile gündeme gelen CZN Burak, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sosyal medya fenomeni Türk aşçı, geçtiğimiz gün hastane odasından paylaştığı fotoğrafla hayranlarını korkutmuştu. Instagram’da 34 milyon takipçisi bulunan CZN Burak’ın sedye üzerindeki fotoğrafını görenler “CZN Burak hasta mı?”, “CZN Burak ne ameliyatı oldu?”, “CZN Burak hastalığı ne?”, “CZN Burak'a ne oldu?” gibi sorulara cevap aramaya başladı.

“MİNİK BİR KONTROL SADECE”

Hastane odasında çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan ünlü aşçı, paylaşımına, “Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır” yazmıştı.

SEVENLERİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Burak Özdemir’in paylaşımına kısa sürede birçok kişi “Geçmiş olsun” , “Acil şifalar” mesajları yazdı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve başarısıyla ününü Türkiye sınırlarının dışına taşıyan CZN Burak, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak altına şu notu düştü:

“Herkese merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kötü bir durum yok lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin iyi ki varsınız en güzel bağ sevgidir.”

Ünlü şef, geçtiğimiz aylarda da hastane odasında yatarken çekilen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Hastalığı hakkında bir açıklama yapmayan CZN Burak, “Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim” demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...