Ali Özbir eşi Esra Erol’un doğum gününü sosyal medyadan kutladı

Düzenleyen:
Ali Özbir eşi Esra Erol’un doğum gününü sosyal medyadan kutladı

MAGAZİN Haberleri

Ali Özbir, 2010 yılında evlendiği sunucu Esra Erol’un doğum gününü Instagram hesabından yazdığı mesajla kutladı. Ali Özbir’in paylaşımına eşi Esra Erol’dan hemen cevap geldi.

Sunucu Esra Erol ile Ali Özbir 2010 yılında evlenerek mutlu bir yuva kurdular. Çift, Esra Erol’un sunduğu evlilik programında nikah masasına oturdu. Ardından yakınlarının katıldığı bir düğün yaptılar. İkili ilk çocukları İdris Ali’yi 2011 yılında kucağına aldı. 2015 yılında ise ikinci çocukları Ömer Erol dünyaya geldi.

ALİ ÖZBİR’DEN ROMANTİK PAYLAŞIM

12 yıldır evli olan Ali Özbir ile evli olan Esra Erol’ün dün doğum günüydü. Eşiyle zaman zaman pozlarını paylaşan Ali Özbir, eşinin doğum gününü unutmadı. Özbir, Instagram hesabından ünlü sunucunun doğum gününü romantik mesajla kutladı. Esra Erol ile pozunu paylaşan Ali Özbir, altına “Sana söyleyebileceğim tek kelime iyi ki varsın iyi ki doğdun. Kısa ve öz” yazdı.

Ali Özbir eşi Esra Erol’un doğum gününü sosyal medyadan kutladı

ESRA EROL’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Esra Erol ise eşinin paylaşımına "Alim" şeklinde cevap verdi. Öte yandan ATV’nin canlı yayınında da 12 Mayıs 2022 günü Esra Erol’a doğum günü kutlaması yapıldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...