Masterchef’te gergin anlar: Dilan ile tartışan Fatma Nur stüdyoda bayıldı

Düzenleyen:
Masterchef’te gergin anlar: Dilan ile tartışan Fatma Nur stüdyoda bayıldı

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümünde gergin anlar yaşandı. Ana kadro seçimleri devam eden yarışmanın dün akşamki bölümünde Fatma Nur ve Dilan arasında yaşanan kriz yarışmaya damga vurdu. Yaşanan olayın ardından Fatma Nur Uçar stüdyoda bayıldı.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı Masterchef Türkiye’de yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni sezona başladığı günden bu yana reytingleri alt üst eden yarışmada, iki yarışmacı arasında tartışma yaşandı.

Sosyal medyanın gündeminden bir türlü düşmeyen Fatma Nur Uçar ile Dilan Karataş arasındaki kriz, ortamın gerilmesine neden oldu. Ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacıları eleştiren Fatma Nur’a Dilan tepki gösterdi.

FATMA NUR UÇAR: BOŞ İDDİA YAPAN ÇOK BURADA

Fatma Nur, balkonda Barış ile iddialı olmak konusunda konuşurken, “Boş iddia yapan çok burada” demesi üzerine Barış da “Burada mı?” şeklinde cevap verdi.

DİLAN KARATAŞ: BANA MI SÖYLEDİN O LAFI?

Soruya karşılık veren Fatma Nur, Dilan’ı hedef göstererek “Yapamıyordu, bana saldırıyordu. boş iddia ve boş sözlerden hiç etkilenmiyorum. Kıyamam diyorum böyle, canım diyorum” dedi. Bu sözleri duyan Dilan, ''Ne, bana mı söyledin az önce söylediğin lafı?'' diyerek tepki gösterdi.

Masterchef’te gergin anlar: Dilan ile tartışan Fatma Nur stüdyoda bayıldı

FATMA NUR UÇAR: SALDIRGAN BİR YAPIN VAR

Bunun üzerine onunla konuşmadığını belirten Fatma Nur’a Dilan “Zaten, zahmet olacak” şeklinde karşılık verdi. Fatma Nur ise yarışmacı arkadaşının bu çıkışına “Senin doğal halin böyle sanırım. Saldırgan bir yapın var” dedi.

DİLAN KARATAŞ: ŞU KIZI BENİM YANIMDAN ALIN

Normalde saldırgan olmadığını belirten Dilan, önceki gün yaşananları işaret ederek yanlış yaptığı konusunda Fatma Nur’u uyardı. Bu diyalogdan sonra ortam gerildi ve Dilan “Şu kızı benim yanımdan alın ya” dedi.

Masterchef’te gergin anlar: Dilan ile tartışan Fatma Nur stüdyoda bayıldı

BAYILAN FATMA NUR’A DOKTORLAR MÜDAHALE ETTİ

Yaşananlardan bir süre sonra MasterChef Fatma Nur Uçar fenalaştı. Nabzının kaç olduğu konusunda tedirginlik yaşayan Fatmanur'a doktorlar müdahale etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...