Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ barıştı mı? Dikkat çeken fotoğraf detayı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ barıştı mı? Dikkat çeken fotoğraf detayı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sanat dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Bir süre önce boşanan çiftten Onan’ın İtalya’da çektirdiği tatil fotoğraflarında eski eşi Mehmet Aslantuğ’u etiketlemesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında boşanan Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ın sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Instagram’daki karelerdeki detay dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. 

1986 yılında nikah masasına oturan Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, geçtiğimiz mayıs ayında el ele geldikleri adliyeden boşanarak çıktı. Magazin gündeminde günlerce konuşulan boşanmayla ilgili ortaya birçok iddia atıldı. 

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ barıştı mı? Dikkat çeken fotoğraf detayı - 1. Resim

“ACI ÇEKTİM, ÜZÜLDÜM”

“Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim” diyen Aslantuğ, boşanmayı isteyen tarafın kendisi olmadığını vurguladı. Yaptığı bir açıklamada “Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı. Acı çektim, üzüldüm, aylarca kelimeler bulmaya çalıştım” dedi.

“KIRMADAN, İNCİTMEDEN GERİDE BIRAKMAYA KARAR VERDİK”

Onan ise boşanma süreciyle ilgili “Oğlumuz Can’ı ve birlikte geçen yaklaşık 30 yılımızı düşünerek kırmadan, incitmeden ve sevgiyi muhafaza ederek bir hikâyeyi geride bırakmaya karar verdik” şeklinde konuştu.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ barıştı mı? Dikkat çeken fotoğraf detayı - 2. Resim

MEHMET ASLANTUĞ'U ETİKETLEDİ

Bu açıklamalardan sonra Arzum Onan’ın gittiği İtalya’dan paylaştığı pozlar dikkat çekti. Onan’ın bir karede eski eşi Mehmet Aslantuğ’u etiketlemesi dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Bu detay, “Beraber tatile mi gittiler?” , “Birlikte yurt dışına mı çıktılar?” , “Yoksa barıştılar mı?” sorularını beraberinde getirdi. İkili konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...