Kobra Murat askerlik fotoğrafını paylaştı, görenler Elon Musk'a benzetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kobra Murat askerlik fotoğrafını paylaştı, görenler Elon Musk'a benzetti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Kobra Murat, askerlik fotoğrafıyla görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü şarkıcıyı bazı takipçileri Elon Musk’a benzetti.

Kobra Murat adıyla bilinen Roman müziğinin sevilen ismi Murat Divandiler, 230 bini aşkın takipçili Instagram hesabından paylaştığı askerlik fotoğrafıyla şaşırttı. 
Daha önce mal varlığı ile ilgili sözleri dikkat çeken Kobra Murat gündemden düşmüyor. İstanbul Balat’ta oturan ve asıl mesleği terzilik olan şarkıcı, yaşam tarzıyla şaşkına çeviriyor.

“HEY GİDİ GÜNLER HEY”

Renkli sahne şovları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren isim, son olarak takipçilerini geçmişe götürdü. Instagram’dan askerlik fotoğrafına yer veren şarkıcı, altına ise şu notu düştü:

“Kobra Murat askerde, Ankara Sihhıye Ordu Evi. Hey gidi günler hey! Daha dün gibi… Askerdim. 30 sene evlilik, 2 paşam, 1 prenses, 1 sultan gelinim, 1 prenses torunumun geçen acı tatlı 51 sene… Hayat rüya gibi, gözünü aç kapa ömür geçti hocam. Kobra Murat’tan sevgiler, selamlar, sonsuz saygılar, sizi seviyorum.”

Kobra Murat askerlik fotoğrafını paylaştı, görenler Elon Musk'a benzetti - 1. Resim

ELON MUSK’A BENZETTİLER

Değişimi şaşkına çeviren Kobra Murat’a hayranları yorum yağdırdı. Bazı takipçileri şarkıcıyı Elon Musk’a benzeterek “Elon Musk Tepecik şubesi” yorumunu yaptı, bazıları ise “Her halin iyi, her halin karizma” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...