Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den üzen haber

Taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den üzen haber
Fotoğraf Başlığı Taburcu olmasi beklenen Settar Tanriögen'den üzen haber

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Abdullah' karakteriyle Türkiye'nin gündemine oturan 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanamasının ardından üçüncü kez ameliyat edildi.

Kaydet
a- | +A

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan ve reyting listelerinde zirvede yer alan dizi Kızılcık Şerbeti'nin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası diziden ayrılmıştı.

26 Ocak'tan bu yana tedavisi süren ve iki kez ameliyat olan 61 yaşındaki usta oyuncu, dün bir kez daha ameliyat edildi.

KONTROLLER SONRASI 3. AMELİYAT KARARI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2 kere ameliyat edilen oyuncunun bu hafta taburcu olması bekleniyordu ancak baş ağrıları artan Tanrıöğen’in yapılan kontrolleri sonrası yeniden ameliyat edilmesine karar verildi.

Ünlü oyuncunun dün yeniden ameliyat edildiği ve tedavisinin bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

YERİNİ BAŞKA BİR USTA İSME BIRAKTI

Tanrıöğen, hafıza kaybı ve çabuk yorulması nedeniyle son dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmış, usta oyuncunun fenomen olan karakteri Abdullah Ünal'ı canlandırmak için kadroya dahil olan isim ise Ahmet Mümtaz Taylan olmuştu.

BAKMADAN GEÇME
Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi? Rolü devralan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı
HABER

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi? Rolü devralan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.