Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi? Rolü devralan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi? Rolü devralan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterini üstlenen Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması nedeniyle diziye veda etmişti. Tanrıöğen’in diziye geri dönüp dönmeyeceği merak edilirken, rolü devralan meslektaşı Ahmet Mümtaz Taylan “İnşallah bir an önce sağlığına kavuşup döner, isterse diziye döner ya da başka işler yapar” dedi.

26 Ocak’ta beyin kanaması geçiren ve peş peşe iki önemli ameliyat olan Settar Tanrıöğen, Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’ne veda etti, yerine ise Ahmet Mümtaz Taylan getirildi. 

SETTAR TANRIÖĞEN’İN ONAYIYLA DİZİDE

53. bölümde ilk kez izleyici karşısına çıkan Ahmet Mümtaz Taylan, bazı izleyiciler tarafından beğenilirken, bazıları tarafından eleştirildi. Diziye Settar Tanrıöğen’in de onayıyla dahil olduğunu belirten Taylan, ileriki dönemlerde meslektaşının Kızılcık Şerbeti’ne geri dönüp dönmeyeceği konusuna açıklık getirdi. Magazin News’e konuşan Taylan şunları söyledi:

“Önce Settar kardeşimize acil şifalar dileyelim. Bizim için çok kıymetlidir, hem insan hem oyuncu olarak. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. O sağlığına kavuştuğu zaman daha iyi hissedeceğiz kendimizi ama iş devam ediyor. Bir 5 hafta kadar falan beklediler toparlanması için ama kendisinin de onayıyla devam etmek gereği doğdu. Ben de destek olmak için oradayım.”

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi? Rolü devralan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı - 1. Resim

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Rolüne layık olmaya çalıştığını belirten oyuncu, “Sevilen bir iş, hakkını vermeye çalışacağız çok kabul gördünüz. İzleyicilerden kabul eden de oldu, ‘ay olacak mı acaba’ diye kaygılanan da oldu. Öyledir bu iş. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız, o işin çok seviliyor olmasına layık olmaya gayret edeceğiz. Bakalım önümüzdeki günlerde görürüz” dedi.

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi? Rolü devralan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı - 2. Resim

“İSTERSE DİZİYE DÖNER İSTERSE BAŞKA İŞLER YAPAR”

“Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi?” sorusu yöneltilen Ahmet Mümtaz Taylan, bu soruya ise şöyle cevap verdi: “Settar Tanroöğen’ie hem saygım hem sevgim çok fazladır çünkü özel bir oyuncu, bir sürü işini bayılarak seyrettik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşup döner, isterse diziye döner ya da başka işler yapar. Settar’ın onayıyla zaten bana teklif edildiğini düşünüyorum. Yani bizim bir sıkıntımız yok. Sıkıntımız sadece seyircimizi mutlu etmek, ondan önce de tabii ki Settar’ın tam anlamıyla sağlığa kavuşması.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...