Kurtlar Vadisi'nin Memati’si Gürkan Uygun yeni projesiyle ekrana dönüyor! Rolü ve kanalı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kurtlar Vadisi'nin Memati’si Gürkan Uygun yeni projesiyle ekrana dönüyor! Rolü ve kanalı belli oldu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Unutulmaz dizi Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Memati Baş karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Gürkan Uygun, yeni projesiyle ekrana dönüyor. Uygun, ATV’nin Şehrazad adlı dizisinde rol alacak.

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun, ATV’de ekrana gelecek Şehrazad dizisiyle anlaştı. Daha önce birçok projede yer alan usta oyuncu, bu defa Burak Deniz’le başrolü paylaşacak. 

GÜRKAN UYGUN ŞEHRAZAD’TA

Gürkan Uygun hayranlarına müjdeli haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Uygun yeni sezonun en merak edilen projelerinin başında gelen iddialı dizi Şehrazad ile ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor. ATV’de seyirciyle buluşacak Şehrazad, 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim’in yapım şirketi NGM imzası taşıyor. Gürkan Uygun, Burak Deniz’in ardından şirketle el sıkışan ikinci star isim oldu.

Kurtlar Vadisi'nin Memati’si Gürkan Uygun yeni projesiyle ekrana dönüyor! Rolü ve kanalı belli - 1. Resim

KÜRŞAT KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturacağı Şehrazad’ın hikâyesi ve senaryosu başarılı kalem Eda Tezcan imzası taşıyor. Gürkan Uygun dizide Şehrazad’ın babası Kürşat’a hayat verecek. Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkansız aşkının masalını ekrana taşıyacak dizinin başrol kadın yıldızının kim olacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...