Bahar dizisinin Seren’i Nil Sude Bayrak sosyal medyayı salladı! Herkesin aklına Doktorlar’ın Zenan’ı geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bahar dizisinde asistan doktor Seren’i canlandıran Nil Sude Bayrak, sosyal medyada gündem oldu. Bayrak’ın dün akşam yayınlanan bölümdeki agresif tavırlarını görenler doktor Zenan’a benzetti.

Show TV’de yayınlanan ve kadrosunda Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy, Füsun Demirel, Hatice Aslan gibi oyuncuları buluşturan Bahar dizisi dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide asistan Seren karakterini üstlenen Nil Sude Bayrak X’te (Twitter) en çok konuşulanlar arasına girdi.

Bahar dizisinin Seren’i Nil Sude Bayrak sosyal medyayı salladı! Herkesin aklına Doktorlar’ın Zenan’ı geldi - 1. Resim

DOKTORLAR’DAKİ ZENAN’A BENZETİLDİ

Dizinin son bölümünde asistan Seren’in Bahar’a (Demet Evgar) olan davranışları dikkat çekti. Bahar’a kötü davranan Seren’in sinirli ve hırçın tavırları izleyiciler tarafından eleştirildi. 

Öte yandan seyirciler, karakteri bir dönemin fenomen dizisi Doktorlar’daki Zenan’a benzetince ortalık karıştı. Bazı kişiler konuyla ilgili olarak “Doktorlar Zenan’dan mı ilham aldınız?” yorumu yaparken, bazıları ise alakası olmadığını savundu. 

Bahar dizisinin Seren’i Nil Sude Bayrak sosyal medyayı salladı! Herkesin aklına Doktorlar’ın Zenan’ı geldi - 2. Resim

Kullanıcılardan “Zenan’ın Z’si olamaz” , “Alakası yok, Zenan haksız yere kızmıyordu” yorumları da geldi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...