İbrahim Tatlıses ‘Hizmete hazırız’ diyerek duyurdu: Servetine servet katacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses ‘Hizmete hazırız’ diyerek duyurdu: Servetine servet katacak

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar önce sattığı ‘Tatlıses Turizm’ adlı otobüs firmasını yeniden faaliyete geçiriyor. Yeme-içme, inşaat gibi birçok sektörde yer alan Tatlıses, haberi ilk ağızdan duyurdu.

Zaman zaman yaptığı açıklamalar ve çıkışlarla adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, iş hayatıyla da ön planda. Kendi ismiyle inşaat şirketi bulunan türkücü, eski projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

YILLAR ÖNCE SATMIŞTI

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra, yeme içme sektöründe de yer alan ve Tatlıses Gıda bünyesinde kurduğu ‘Tatlıses Çiğ Köfte’ ile birçok şube açan türkücü, eski projesini kaldığı yerden devam ettirme kararı aldı.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”

İbrahim Tatlıses, yıllar önce sattığı Tatlıses Turizm’i yeniden faaliyete geçirmeye karar verdi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamaya yapan şarkıcı, “Tatlıses Turizm'i en yakın zamanda tekrar faaliyete geçiriyoruz. Hizmetinize hazırız. Kaldığımız yerden devam” dedi. Otobüs sahiplerine seslenen Tatlıses, “Kervanımıza otobüslerinizle katılmanızı bekliyoruz” şeklinde bir çağrı yaptı.

İbrahim Tatlıses ‘Hizmete hazırız’ diyerek duyurdu: Servetine servet katacak - 1. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...