Babasız ilk bayram… Cüneyt Arkın paylaşımı yürek burktu

Düzenleyen:
Babasız ilk bayram… Cüneyt Arkın paylaşımı yürek burktu

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Cüneyt Arkın’ın ailesi bayrama buruk girdi. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçının gelini Aslı Cüreklibatur paylaşımıyla duygulandırdı. Cüreklibatur gönderisinin altına yazdığı mesajda “Her bayram kutlamaya gittiğimizde aynı dilekleri dilerdi. Sevenler kavuşsun, dargınlar barışsın, hastalar iyileşsin, çocuklar gülsün” ifadelerine yer verdi.

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın, geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede 84 yaşında hayatını kaybetti.
Unutulmaz filmleriyle Türk sinemasına damga vuran ünlü oyuncu evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.
Arkın'ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Usta oyuncunun cenaze törenine yüzlerce kişi katılmıştı. Arkın’ın tabutunun başına gelen hayranları gözyaşlarını tutamadı. Sevenleri tabutun başında Arkın için dualar etti.

“BAKTIĞIM HER YERDE O VAR”

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın, babasına veda konuşmasında herkesi ağlatmıştı. Arkın konuşmasında şunları söyledi:

“Bizim ailemiz güzel bir aile hem de çok güzel bir aile… Ama bugün sizlerin sayesinde şunu anladım bizim ailemiz sandığımızdan daha büyükmüş… Bugünü organize eden emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Babam övülmeyi çok seven bir insan değildi. Bu tören ailesi için sizler için, onu seven sayan milyonlar için. O hayatında hep ‘milletim’ dedi ‘halkım’ dedi ‘vatanım’ dedi ve şimdi cennete gitti biliyorum ama gerçekten böyle adamlar cenneti bile vatan yapacak adamlar. Benim için gerçekten konuşmak çok güç baktığım her yerde o var.”

"BÖYLE İNSANLARA AĞLAMAK DEĞİL, DESTAN YARAŞIR"

Arkın sözlerini şu şekilde sürdürmüştü: “Her şeyi ondan öğrendik, attığım adımda, baktığım her yerde o var. Başım belaya girdiğin de yine o var. Bana ‘oğlum bela üzerine gelirse kaç bir adım geri at, bu senin korkak olduğunu göstermez. Baktın gelmeye devam ediyor, bir adım daha geri at. Baktın adım atacak yerin kalmadı, o zaman beladan daha bela ol’ derdi. Dini, dili ırkı meshepi rengi politik görüşü ne olursa olsun tüm insanlarımızı birleştirici bir unsur oldu Cüneyt Arkın. Ne mutlu bize. Onun filmleriyle açılışı yaptık ben de onun filmlerinden bir replikle bitirmek istiyorum sözümü. Bugün çok ağlayan insan gördüm, zaman zaman hıçkıra hıçkıra zaman zaman da çekindiği için yüreğinden ağlayanları gördüm 'Ağlamayın bre! Böyle insanlara ağlamak değil, destan yaraşır.”

CÜNEYT ARKIN’SIZ İLK BAYRAM

Usta oyuncunun gelini Aslı Cüreklibatur ise yaptığı bayram paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Cüneyt Arkın’ın da aralarında olduğu kalabalık bir fotoğraf paylaşan Cüreklibatur, altına şu notu düştü:

“Aile bir arada olunca her zaman bayramdı ona. Her bayram kutlamaya gittiğimizde aynı dilekleri dilerdi. Sevenler kavuşsun, dargınlar barışsın, hastalar iyileşsin, çocuklar gülsün.”

Paylaşım çok sayıda beğeni alırken, birçok kişi “Onu çok özlüyoruz” tarzında yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...