- Ünlü oyuncu Cannes'da! Tarzıyla sınıfta kaldı
8 saat 56 dakika önce

Meryem Uzerli, Cannes kırmızı halısında! Kıyafetiyle sınıfta kaldı, tarzı beğenilmedi

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali başladı. Son dönemdeki değişimiyle adından sık sık söz ettiren Meryem Uzerli, Cannes kırmızı halısında boy gösterdi.
 - Duayen sanatçı Ayten Gökçer’e veda
10 saat 1 dakika önce

Duayen sanatçı Ayten Gökçer’e veda! ‘Bütün sevenlerinden ricam üzülmeyin’

‘Taçsız Kral’, ‘Yılan Hikayesi’ ve ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ adlı yapımların da arasında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. 84 yaşında vefat eden Gökçer son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede konuşan kızı Aslı Gökçer Oba “Annem hem meslek hem de özel hayatında, 'Hep çok sevdim, çok sevildim.' dedi. 'O yüzden bir gün bana bir şey olursa sakın üzülmeyin. En çok o zaman ben üzülürüm.' demişti. Bütün sevenlerinden ricam üzülmeyin.” dedi.
 - Cannes'da gözyaşları! Ödülünü alırken duygulandı
11 saat 15 dakika önce

Cannes Film Festivali’nde gözyaşları! Onur ödülünü alan Meryl Streep duygularına hakim olamadı

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes kentinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali başladı. 35 yıl önce 'En İyi Kadın Oyuncu' seçildiği Cannes Film Festivali'nde bu sene Altın Palmiye Onur Ödülü'nü alan Meryl Streep, konuşmasında duygusal anlar yaşadı.
 - Setlere dönüyor! Yeni dizisinin detayları belli oldu
12 saat 3 dakika önce

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi Ayrılık Da Sevdaya Dahil’in yayınlanacağı platform belli oldu

Şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmayı sunan Kenan İmirzalıoğlu, yeni dizi projesi ‘Ayrılık Da Sevdaya Dahil’ için el sıkıştı. Netflix için çekilen ve merakla beklenen yapımın ekim ayında sete çıkacağı öğrenildi.
 - Dev reklam anlaşması! Günlük kaşesi 54 bin TL’ye geliyor
13 saat 18 dakika önce

Zenginlikten dert yanan Hülya Avşar'dan dev reklam anlaşması! Günlük kaşesi 54 bin TL’ye geliyor

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, daha önce yüzü olduğu mobilya markası ile anlaşma yeniledi. Markayla anlaşmasını 2,5 yıl daha uzatan şarkıcının 50 milyon TL alacağı öne sürüldü. Böylelikle Avşar günlük 54 bin TL alacak.
 - ‘Lüks mekan’ çıkışı: 3-5 milyon TL verseler sahne almam
13 saat 50 dakika önce

Fatih Kısaparmak’tan ‘lüks mekan’ çıkışı: 3-5 milyon TL verseler sahne almam

Türk halk müziğinin güçlü sesi Fatih Kısaparmak, eşi Şebnem Kısaparmak ile katıldığı bir ödül töreninde dikkat çeken açıklamalar yaptı. Lüks mekanlarda sahneye çıkmak istemediğini belirten şarkıcı, nedenini “3-5 milyon TL verseler çıkmam. Ben de gariban çocuğuydum. Benim konserlerime cebine 20 lira koyan biri gelebilmeli” sözleriyle açıkladı.
 - Bakanlık, Cem Yılmaz'a 'alkol' cezası kesti
14 saat 57 dakika önce

Cem Yılmaz’ın alkol paylaşımları başını yaktı! Ticaret Bakanlığı ünlü komedyene ceza kesti

Instagram’da sık sık içki fotoğrafıyla paylaşım yapan Cem Yılmaz’ın alkol reklamı yaptığı tespit edildi. Yılmaz’a sosyal medyada örtülü alkol reklamı yaptığı gerekçesiyle Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu tarafından reklamları durdurma cezası verildi.
 - “İlk defa kullanacaktım” demişti! Torbacıyla konuşması çıktı
15 saat 39 dakika önce

“İlk defa uyuşturucu kullanacaktım” demişti! Feyza Civelek’in torbacıyla konuşması ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterini üstlenen Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu alırken polisin radarına takılmıştı. Civelek’in torbacıyla pazarlık ettiği telefon konuşması ortaya çıktı. Polisteki açıklamasında “İlk defa uyuşturucu kullanacaktım” diyen oyuncunun uyuşturucu satıcısına “Bugünlük eski fiyattan yap” diye pazarlık yaptığı dikkat çekti.
 - Ablası önce tacizle suçladı, sonra özür diledi
16 saat 18 dakika önce

Ablası Onur Seyit Yaran'ı önce tacizle suçladı, sonra özür diledi

Kardeşlerim dizisinde üstlendiği ‘Doruk’ karakteriyle hafızalara kazınan Onur Seyit Yaran’ın ablası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ağızları açık bırakan iddialarda bulundu. Kardeşini tehdit ve tacizle suçlayan abla Eylül, Yaran’ın anne ve babasına da psikolojik tacizde bulunduğunu söyledi. Ses getiren açıklamalar sonrası ünlü oyuncudan açıklama gecikmedi.
Magazin - Magazin
14 Mayıs 2024 - 20:23

Bahar ve Nihal Candan kardeşler hakkında istenen ceza belli oldu

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" ve farklı suçlardan iddianame hazırlandı
 - Yeniden baba mı oluyor? Hamilelik iddialarına cevap
14 Mayıs 2024 - 16:51

Özcan Deniz ikinci kez baba mı oluyor? Hamilelik iddialarına cevap

Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Özcan Deniz’in tasarımcı eşi Samar Dadgar, bebek bekledikleri yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Dadgar, tek cümlelik açıklamasıyla iddialara son noktayı koydu.
 - Hapis istemiyle yargılanıyordu: Şiddet davasında karar çıktı
14 Mayıs 2024 - 16:06

Eski sevgilisine şiddet iddiasıyla yargılanan Batuhan Karacakaya için karar çıktı

Eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a ‘bana video çekeceksin’ ısrarında bulunup yazdığı notu zorla okutturarak video çektiği iddia edilen oyuncu Batuhan Karacakaya ‘şantaj’ suçundan yargılandığı davada beraat etti. Mahkeme, delil yetersizliği nedeniyle Karacakaya’nın beraatine karar verdi.
 - Soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza
14 Mayıs 2024 - 15:33

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ gibi nedenlerle cezaevine giren Nihal Candan, 37 kiloya düşünce tahliye edilmişti. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlanırken, istenen ceza da belli oldu.
 - Boşanma sebebi 'ihanet' çıktı! Eşi her şeyi anlattı
14 Mayıs 2024 - 12:25

Nihat Doğan'ın boşanma sebebi ihanet çıktı! Arzu Doğan: Birçok kadınla ilişkisi var

2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile evlenen Nihat Doğan, boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü çiftin boşanma sebebi ortaya çıktı. Arzu Doğan sosyal medyadan yaptığı açıklamada ayrılığın gerekçesinin ‘ihanet’ olduğunu belirterek, Nihat Doğan’ın hayatında birçok kadının olduğunu iddia etti.
 - Evlat edindiği oğlu büyüdü! İşte son hali
14 Mayıs 2024 - 11:53

Oyuncu Esra Akkaya’nın evlat edindiği oğlu büyüdü! Görenler ‘genç delikanlı olmuş’ diyor

Ünlü oyuncu Esra Akkaya’nın Etiyopya’dan evlat edindiği oğlu Can Alex son haliyle şaşırdı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Akkayı’nın fotoğrafında Can’ı görenler “Genç delikanlı olmuş” , “Çok büyümüş” yorumları yaptı.
 - Muhabir canlı yayında ceset buldu
14 Mayıs 2024 - 11:48

Müge Anlı'da tüyler ürperten anlar! Muhabir canlı yayında kayıp şahsın cesedini buldu

Muğla’da kayıp olan Şaban Ataş'ın ailesi Müge Anlı'nın programına çıktı. Şahsın eşi cinayeti itiraf edip cesedin yerini söylerken, programa bağlanan muhabir, canlı yayında cansız bedeni buldu.
 - Sabancılar’a gelin mi gidiyor? Adının anıldığı isim şaşırttı
14 Mayıs 2024 - 10:47

Şeyma Subaşı, Sabancılar’a gelin mi gidiyor? Adının anıldığı isim şaşırttı

Instagram paylaşımları ve özel hayatıyla adından sık sık söz ettiren Şeyma Subaşı’nın gönlünü Kerim Sabancı’ya kaptırdığı iddia edildi. İkilinin birbirini sosyal medyadan takip etmesi ise dikkat çekti.
 - Uyuşturucu alırken polise yakalandı! Önce inkar sonra itiraf
14 Mayıs 2024 - 09:57

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı uyuşturucu alırken polise yakalandı! Önce inkar sonra itiraf etti

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini üstlenen 29 yaşındaki oyuncu Feyza Civelek’in uyuşturucu siparişi verirken polise yakalandığı ortaya çıktı. Sipariş ettiği uyuşturucu maddesinin eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verilen Civelek’in evinde yapılan aramada ise uyuşturucuya rastlanmadı.
 - Beyin kanaması geçirmişti: Aylar sonra ilk kez görüntülendi
14 Mayıs 2024 - 09:15

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, aylar sonra ilk kez görüntülendi

26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Settar Tanrıöğen zor günleri atlattı. Usta oyuncu iyileşme sürecinin ardından ilk kez görüntülendi.
 - Usta oyuncu hayatını kaybetti
14 Mayıs 2024 - 08:24

Usta oyuncu Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Türk tiyatrosunun ve sinemasının duayen isimleri arasında yer alan Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti.
 - Son haline bir de şimdi bakın! Görenler tanıyamadı
13 Mayıs 2024 - 16:46

Erzurumlu ‘Çitos Efe’nin son haline bir de şimdi bakın! Koca delikanlı olmuş

Katıldığı ‘Çocuktan Al Haberi’ adlı programla fenomen haline gelen ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Efe Koçyiğit, aylar sonra ortaya çıktı. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Koçyiğit’in değişimi sosyal medyada gündem oldu.
Sona Git