Caner Erkin ile Şükran Ovalı’dan romantik kutlama: 2 Ocak 2017’de ‘evet’ dedik

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Caner Erkin ile Şükran Ovalı, evliliklerinin 7. yıl dönümünü Instagram sayfalarında yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Nikah anlarından bir video paylaşan çift, takiplerini duygulandırdı.

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı, 2017 yılında İtalya’nın başkenti Roma’da dünya evine girmişti. Çift, mutlu giden evliliklerinde tam 6 yıl devirdi. 7. yıllarına giriş yapan çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yıl dönümlerini kutladı. 

7. YILA ÖZEL PAYLAŞIM

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da ‘Savcı Derya’ karakterini üstlenen Şükran Ovalı, paylaştığı videonun altına şu notu düştü:

“Canım sevgilim 2 Ocak 2017’de iyi ki evet dedik. İyi ki kızımın babası, gönlümün efendisisin. Bir ömre sığsın aşkımız. Sağlıkla, aşkla, huzurla, geçsin zamanımız. Seni çooooook seviyorum.”

Caner Erkin ile Şükran Ovalı’dan romantik kutlama: 2 Ocak 2017’de ‘evet’ dedik

Başarılı futbolcu Caner Erkin ise bu romantik kutlamaya “Aşkım benim iyi ki peşinden koşmayı bırakmadım. Hayatımın anlamısın, bir ömür beraber olalım. İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin. Hep senin yanında arkanda en yakınında olacağım. Seni çok seviyorum dünyam” şeklinde karşılık verdi. 

Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın Mihran Ela adında bir kızları bulunuyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Furkan22 Nisan 2024 16:08

ne guzel ya aşkları bile taş çatlasa böle olur herhalde adam kıza deli gibi aşık bizimkiler bi türlü anlamıyo işte böle olacağını sana diyom ben işe yarar bişeyler öğrenelim diye

Sonraki Haber Yükleniyor...