Cezaevine giren Dilan Polat’tan haber var… Fenomen arkadaşı isteğini paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Cezaevine giren Dilan Polat’tan haber var… Fenomen arkadaşı isteğini paylaştı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’ın kendisi gibi fenomen olan yakın arkadaşına haber gönderdiği ortaya çıktı. Alan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Polat’ın isteğini paylaştı.

Lüks hayatlarını sosyal medyada gözler önüne sermekten çekinmeyen Dilan-Engin Polat çiftinin macerası, cezaevinde son buldu. Yakın arkadaşı Dilan Polat ile ilgili paylaşımları dikkat çeken Sevim Alan, Polat’ın kendisinden bir isteğinin olduğunu açıkladı.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlardan nöbetçi hakimliğe sevk edilen Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

“OĞLUM SANA KİM BAKACAK” DİYE FERYAT ETMİŞTİ

Şüpheli Dilan Polat’ın hakimlikte sorgu esnasında fenalaşarak bayıldığı öğrenilmişti. Tutuklama kararının açıklanmasının ardından ise “Oğlum sana kim bakacak?” diye feryat ettiği belirtilmişti.

DİLAN POLAT: ÇOCUKLARIMI SEVİN, KOLLAYIN, KOKLAYIN

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, sosyal medya fenomeni Sevim Alan Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Alan, yakın arkadaşı Polat’ın kendisine haber gönderdiğini öne sürdü. 

Instagram’da bir takipçisinden gelen “Dilan Hanım ile hiç görüştünüz mü? Nasıl kendisi?” sorusunu cevaplayan Sevim Alan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Bu konu ile ilgili son kez konuşalım ve bunda anlaşalım. Süreci bitene kadar sormak yok… Bir haber göndermiş ve demiş ki çocuklarımı sevin, kollayın, çok koklayın."

Cezaevine giren Dilan Polat’tan haber var… Fenomen arkadaşı isteğini paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...