Depremzedeleri hedef alan Eda Ece'ye Hakan Ural'dan çok ağır sözler! Yerin dibine soktu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzedeleri hedef alan Eda Ece'ye Hakan Ural'dan çok ağır sözler! Yerin dibine soktu...

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı skandal açıklamayla gündeme oturdu. Depremzedeleri hedef alan Eda Ece’ye bir tepki de Hakan Ural’dan geldi.

Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programının sunucusu Hakan Ural, ödül aldığı törende depremzedelerle ilgili “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık neyse” diyen Eda Ece'ye tepki gösterdi.

Konuşmasında konuyu alakasız bir şekilde deprem bölgesindeki vatandaşlara getiren ve seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen depremzedeleri eleştiren Ece’nin ifadeleri kısa sürede tepki topladı. 

Eda Ece'nin sözlerine Hakan Ural sert çıktı. Ural, "Böyle bir rezalet, böyle bir ayıp olamaz. Tiksindirici" ifadelerini kullandı.

Depremzedeleri hedef alan Eda Ece'ye Hakan Ural'dan çok ağır sözler! Yerin dibine soktu...

“BÖYLE BİR REZALET, BÖYLE BİR AYIP OLAMAZ”

“Muhalif olabilir anlarım ama depremzedeler üzerinden bir oy şakası nasıl yapılabilir?" diyen Ural, "57 binin üzerinde insan hayatını kaybetmiş, orada büyük acı yaşanırken bu nasıl olur? Savunması bile bir garip. O ironi depremzedeler üzerinden olmaz, özne yanlış bir kez. İstediğine oy at, bizi ilgilendirmez ama konuyu çarpıtma. Bu nasıl bir espri? Salondaki insanlar da bu korkunç sözlere kahkaha atıyor. Böyle bir rezalet, böyle bir ayıp olamaz. Tiksindirici" dedi.

“OY TASARRUFUNDAN ESPRİ YAPILIR MI?”

Ural, "Bilerek planlanmış, kurgulanmış. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Ukalaca. Gerçekten çok yazık! Oyunuz batsın. Kime atarsa atsın o insanlara oy tasarrufundan espri yapılır mı? Espri yapacak başka şey mi bulamadınız?” diyerek öfkesini dile getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...