Derya Uluğ konserinde Galatasaray’a küfür edildiği iddiasına cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ’un bir konserinde Fenerbahçe taraftarlarının Galatasaraylılara küfrettiği, Uluğ’un ise buna gülerek karşılık verdiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası Uluğ açıklama yaparak “Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde” dedi, görüntülerin kurgu olduğunu savundu.

Şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Derya Uluğ’un son konserinde Sezen Aksu’nun ‘Şinanay’ şarkısını söylediği sırada, Fenerbahçeli taraftarların Galatasaray'a küfür ettiği, ünlü şarkıcının ise buna destek olduğu ileri sürüldü. 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU: KİMSEYİ İNCİTMEMEYE ÖZEN GÖSTEREN İNSANIM

Sosyal medyada yayılan videolar sonrası Derya Uluğ’a tepkiler gecikmedi. Uluğ videonun kurgu olduğunu belirterek açıklama yaptı. Haksızca suçlandığının altını çizen Uluğ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir. Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki? Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde. Buyurun videonun editlenmemiş, orijinal hali.”

Derya Uluğ konserinde Galatasaray’a küfür edildiği iddiasına cevap verdi - 1. Resim

GALATASARAY VE FENERBAHÇE TARAFTARINDAN YORUM GECİKMEDİ

Fenerbahçeli taraftarlar Uluğ’a “Kimseyi ikna etmek zorunda değilsin, biz senin o güzel kalbini biliyoruz” , “Biz şarkıyı şampiyon olunca daha yüksek söyleyeceğiz” sözleriyle destek verdi.

İkna olmayan Galatasaray taraftarları ise şarkıcının paylaşımının altına “Orijinal değil eksik bu, tamamını göster eğer samimiysen” , “Koskoca Galatasaray’a küfür ediliyor, sen de gülüyorsun” , “Şarkısı duyulunca kapatılacaklar listesine eklendin” şeklinde mesajlar yazıldı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...