Şarkıcı Doğuş’tan kötü haber! Acil ameliyat olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şarkıcı Doğuş’tan kötü haber! Acil ameliyat olacak

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

‘Uyan’, ‘Gamsız’ , ‘Ağla’ gibi şarkılarıyla bilinen Doğuş, yaşadığı şikayetler nedeniyle hastaneye başvurdu. Basit bir rahatsızlık için doktora giden Doğuş, hiç tahmin etmediği bir sorunla karşılaştı. Ünlü şarkıcı ameliyata alınacak.

Sahne performansları, yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık konuşulan Doğuş, son olarak yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcının gittiği hastanede böbreğinde kist olduğu ortaya çıktı.

Son verdiği röportajda “Biraz ara vermiştim ama sahalara geri döndüm. Azerbaycan'dan İstanbul'a geldim” diyen Doğuş’tan üzücü bir haber geldi. Doğuş’un rahatsızlandığı ve ameliyat olması gerektiği ortaya çıktı. 

BÖBREĞİNDE KİST ÇIKTI

Müge Dağıstanlı'nın paylaştığı habere göre; ufak bir rahatsızlık için hastaneye giden Doğuş'un böbreğinde 12 cm'lik bir kist çıktı. Şarkıcı, kontroller sonrası acil ameliyata alınması gerektiğini öğrendi.

Şarkıcı Doğuş’tan kötü haber! Acil ameliyat olacak - 1. Resim

Doğuş, bir süre önce evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcının eşi Hoşkedem Hidayetkızı’nın sitemli ve manidar sözler paylaşması çiftin aralarının bozuk olduğuna yönelik yorumları beraberinde getirmişti. Daha sonra ise bir programa çıkan Esra isimli kadın Doğuş ile önceden birlikte olduğunu ve aralarında dini nikah kıydıklarını iddia etmişti. Bir süre iddialar karşısında sessiz kalan Doğuş ise eşi ve çocuklarıyla verdiği pozla bu söylentileri yalanlamıştı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...