Dilan Polat’a özenerek güzellik merkezi açan Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dilan Polat’a özenerek güzellik merkezi açan Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, katıldığı bir programda Dilan Polat’tan 1,5 milyon TL’ye aldığı cihazla güzellik merkezi açtığını söyledi. Polat’a özenerek bu sektöre girdiğini söyleyen Ronay, aylık gelirini de açıkladı.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Bir dönem Mehmet Ali Erbil’den taciz mesajları aldığı yönündeki açıklamaları ve ünlü şovmenle yaşadığı sorunlarla gündem olan Ece Ronay, son olarak Dilan Polat hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Ece Ronay, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’a özenerek güzellik merkezi açtığını söyledi. 

Dilan – Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. İkili hakkında her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Davanın sonunun nereye gideceği merak edilirken, bir diğer sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Dilan Polat hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dilan Polat’a özenerek güzellik merkezi açan Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

“DİLAN POLAT’TAN CİHAZ ALMIŞTIM”

Dilan Polat’tan 1,5 milyon TL’ye cihaz alarak güzellik merkezi açtığını söyleyen Ronay, sektöre girişinden şu sözlerle bahsetti:

“Dilan Polat’ın hayatı rol model olmuştu bana. Ben de bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim o zaman 1,5 milyon ödemiştim ona, bana indirimli vermişti. Ben sonrasında cihaz firmamı değiştirmiştim.”

Dilan Polat’a özenerek güzellik merkezi açan Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

“BORÇLARIMA ÇALIŞIYORUM”

Ev ve arabasını satarak bu işe giriştiğini belirten Ronay, sözlerini “Devasa paralar kazanmıyorum. Şirketi açalı bir sene oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Evim ve arabam vardı, onları sattım, kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. 1 sene önce evim 3.5 milyon TL, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım” şeklinde sürdürdü.

“AYLIK 100-200 BİN BIRAKIRSA SEVİNİYORUM”

Ece Ronay, “Aylık ne kadar kazanıyorsunuz?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi’nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bin bırakırsa seviniyorum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mal cok piyasada12 Kasım 2023 21:19

Arkadaş daha yasın ne basın nede.3.5 milyonluk ev.2 milyonluk araba.bu ne arkadas.ya millet hakkaten dangalak.yada bunlar sihirbaz

Sonraki Haber Yükleniyor...