Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Nevra Bilem’e dolandırıcılık suçlaması… Soluğu karakolda aldılar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya hesabından her gün yeni reklam kampanyaları yayınlayan ve Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olarak bilinen Nevra Bilen hakkında onlarca kişi şikayetçi oldu.

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' iddiaları sonrası tutuklanan Dilan- Engin Polat çiftinin ardından gözler diğer sosyal medya fenomenleri ve kazançlarına çevrildi. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olduğu iddia edilen fenomen Nevre Bilem’in reklam dolandırıcılığı yaptığı öne sürüldü.

Altınlara olan düşkünlüğü ile bilinen Nevra Bilem, daha önce tıpkı Dilan Polat gibi altın tozlu kahve içtiği videosuyla gündem olmuştu. Bilem, kocasının evlilik yıldönümü hediyesi olarak üç kilo külçe altın ve onlarca bilezik almasıyla dikkat çekmişti.

‘REKLAM DOLANDIRICILIĞI’ İDDİASI

Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi bulunan Nevra Bilem, dolandırıcılık iddialarının odağındaki isim oldu. Sosyal medya hesaplarından her gün yeni bir markanın tanıtımını yayınlayan fenomenin reklam dolandırıcılığı yaptığı öne sürüldü. Onlarca kişi soluğu karakolda alarak Nevra Bilem’i şikayet etti.

“BEDAVA TATİL DEĞİL, DEVREMÜLK SATMAK İSTEDİLER”

Kanal D'den İhsan Yalçın'ın haberine göre, Nevra Bilem'in sosyal medya hesabından sürekli reklam yayınladığı yaptığı ve Dilan Polat'ın da yakın arkadaşı olduğu iddia edildi. Bilem'in mağdurlarından olduğu iddia edilen bir kadın, “Bir gün sosyal medyadaki paylaşımını gördüm. 'Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz' yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda olayın içinde bedava tatilin olmadığını ve devremülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor” dedi.

Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Nevra Bilem’e dolandırıcılık suçlaması… Soluğu karakolda aldılar

“PARAYI KAYNININ HESABINA YOLLAMAMI İSTEDİ”

Fenomen Nevra Bilem, çok geçmeden bir mobilya reklamıyla takipçilerinin karşısına çıktı. Reklamı görerek sipariş verdiğini ama paraları da akrabasının hesabına yönlendirdiğini söyleyen kadın, "Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa firmanın hesabına atılması lazım. Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?" diye konuştu.

“HERKESİ INSTAGRAM’DAN ENGELLEDİ”

Dolandırıldığını iddia eden kadın kendisiyle aynı durumu yaşayanların Nevra Bilem'e sosyal medya üzerinden mesaj attıklarını söyleyerek, “Beni bile Instagram üzerinden engelledi” dedi. Fenomen ismin engellediği ve mağdur olan kişiler soluğu karakolda alarak Nevra Bilem’den şikayetçi oldu.

NEVRA BİLEM KİMDİR?

Instagram'da 'nevrabilemm' adıyla biliniyor. 1996 yılında Bursa'da doğdu. Makyaj, giyim, yemek ve güzellikle ilgili paylaşımlarıyla tanınıyor. Evli ve iki çocuk annesi olan Nevra Bilem, sosyal medyada çektiği altınlı videolarla dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...