Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın Ataşehir'deki dükkanına kurşun yağdırdılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sosyal medyada yayınladığı videolarla adından söz ettiren Dilan Polat'ın eşi Engin Polat’a ait Ataşehir'deki işyerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken işletmede maddi hasar oluştu. Dün de Dilan Polat'a ait bir güzellik merkezine saldırı düzenlenmişti. İşte son gelişmeler...

İstanbul Ataşehir'de akşam saatlerinde Engin Polat’a ait kuaför dükkanına saldırı düzenlendi. Olay akşam saat  18.30 sularında Engin Polat'ın Ataşehir'deki kuaföründe yaşandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dükkana kurşun yağdırıldı. 

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın Ataşehir'deki dükkanına kurşun yağdırdılar

Fotoğraftakiler: Dilan Polat ve eşi Engin Polat

ÖLEN YADA YARALANAN OLMADI

Kuaförün camlarına çok sayıda kurşun isabet etti. Saldırıda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken işletmede maddi hasar oluştu. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin 2 kişi olduğu ve motosiklet ile gelerek işletmeye ateş açtığı iddia edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın Ataşehir'deki dükkanına kurşun yağdırdılar

DÜN DE DİLAN POLAT'IN GÜZELLİK MERKEZİNE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Engin Polat’a ait kuaföre düzenlenen saldırıdan bir gün önce de eşi Dilan Polat’ ait güzellik merkezi kurşunlanmış, işletmede maddi hasar meydana gelmişti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...