Dilan Polat’ın güzellik merkezine silahlı saldırı! Binayı kurşunladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dilan Polat’ın İstanbul Ataşehir’de bulunan kliniğine gece saatlerinde ateş açıldı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda, kurşunların dış cepheye isabet ettiği görüldü.

Ataşehir'de gece saatlerinde Dilan Polat’a ait ‘polikliniğe’ kimliği belirsiz kişilerce silahla ateş açıldı. İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken güzellik merkezinde maddi hasar oluştu.

KURŞUNLAR DIŞ CEPHEYE İSABET ETTİ

Olay, Ataşehir’de dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gece 04.00 sıralarında Dilan Polat’a ait polikliniliğe silahlı saldırıda bulunuldu. 

Dilan Polat’ın güzellik merkezine silahlı saldırı! Binayı kurşunladılar

Polat’a ait polikliniğin dış cephesine kurşun isabet etti. Saldırıda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken güzellik merkezinde maddi hasar oluştu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Dilan Polat’ın güzellik merkezine silahlı saldırı! Binayı kurşunladılar

NE OLMUŞTU?

Lüks harcamalarıyla bilinen Dilan Polat ile Engin Polat çifti hakkında vergi kaçırma, kara para aklama ve tetikçi tutma gibi iddialar ortaya atılmıştı. Gündeme bir anda oturan ikili daha sonra yaptıkları paylaşımlarla bu iddiaları yalanlamıştı. Polat çiftinin mali işler avukatı ise Polat ailesine ait şirketlerin yıllık cirosunu ve tahmini ödedikleri vergi miktarını açıklamış, usulsüz herhangi bir işlemin olmadığını belirtmişti.

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...