Dilan Polat hastalığını açıkladı: Dayanılmayacak ağrılarım var

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dilan Polat hastalığını açıkladı: Dayanılmayacak ağrılarım var

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Son günlerde vergi kaçırma, kara para aklama iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat, hastanelik oldu. Polat, rahatsızlığını sosyal medyadan açıkladı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte adam öldürmeye azmettirme, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelmişti. Polat’ın kardeşi, Sıla Doğu ise uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan gözaltına alınmıştı. Polat tüm bunlara dayanamayıp hastanelik olduğunu söyledi ve yakalandığı hastalığı açıkladı. 

DİLAN POLAT: POZİTİF LUPUS HASTASI OLDUĞUMU ÖĞRENDİM

Dayanılmayacak ağrılar çektiğini belirten Dilan Polat, “Tedavisi olan hastalık değil” diyerek yaşadıklarını anlattı. 7 milyon takipçili Instagram hesabından açıklamaya yapan Polat “Pozitif lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu, hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah’ım yardım et bana. Ağrılarımdan yürüyemiyorum” dedi.

Dilan Polat hastalığını açıkladı: Dayanılmayacak ağrılarım var

“TEDAVİ İÇİN SÜRECE BAŞLAYACAĞIM, BANA DUA EDİN”

Tedavi sürecine başlayacağını belirten Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önümde çok uzun yol var. Allah’a emanet olun. Kendime odaklanmam lazım benim. Tedavi için de sürece başlayacağım. Sadece bana dua edin. Sinir stres asla olmamalı diyorlar ama zaten beni bunlar hasta etti. Allah yar yardımcımız olsun. O kadar iyi biliyordum ki hasta olduğumu ağrılarımdan dolayı. Allah’a emanet olun.”

“KAFAM ÇOK KARIŞIK, VÜCUDUM ÇOK AĞRIYOR”

Ardından bir paylaşım daha yapan Polat, dayanılmayacak ağrıların olduğunu ve yaşadıklarını şu sözlerle aktardı:

“Kelebek gibi kalbim var benim, vücudumda da kelebek hastalığı başlamış meğerse anlamıştım. Ağrılarımdan biliyordum zaten ara ara böbreğime vuran ağrı da beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı ne kadar önemli... Stres, üzüntü, ne büyük problem vücudumuza... Yapmayın stres demeyeceğim size. Çünkü elinizde değil biliyorum ama bu sizi bu raddelere getiren herkesi Allah’a havale edin. Allah çok büyük. Tedavisi olan bir hastalık da değil, sadece bastırabiliyorlar. Ömür boyu vücutta. Şimdi kafam çok karışık, vücudum çok ağrıyor. Dayanılmayacak ağrılarım var. Umarım kontrol altına alınır ve umarım ağrılarım geçer. Sizi çok seviyorum. Kendinize çok sağlıkla bakın.”

LUPUS HASTALIĞI NEDİR?

Halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen lupus, tam adı ile sistemik lupus eritematozus, (lupus SLE) yüzde kelebek şeklinde kırmızı döküntülerle ortaya çıkan kalıtsal, romatizmal ve otoimmün bir hastalıktır. Genellikle kadınlarda daha sık görülen ve kesin bir tedavisi bulunmayan lupus (kelebek hastalığı) bağışıklık sisteminin sağlıklı hücre ve dokulara saldırması ve fonksiyonlarını etkilemesi ile oluşur. Birçok organ ve sistemi kelebek hastalığının yaygın belirtileri kelebek şeklinde döküntüler, ciltte değişim, halsizlik ve damarlarda iltihaplanmadır. Bununla birlikte kelebek hastalığı, etkilenen organ tutulumuna göre tedavi sürecinin belirlenmesi gereken bir hastalıktır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...