Estetikte annesini geçti: Ceylan’ın kızı Melodi’nin şaşırtan değişimi

Düzenleyen:
Estetikte annesini geçti: Ceylan’ın kızı Melodi’nin şaşırtan değişimi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Ceylan’ın kızı Melodi, geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu. Melodi’yi görenler ‘Estetikte annesini geçmiş’ yorumunu yapmaktan kendilerini alıkoyamadı.

Küçük yaşta müzik hayatına atılan ve söylediği türkülerle adını duyuran Ceylan, son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündem olmuştu. Değişimiyle adından söz ettiren Ceylan bu kez kızı Melodi ile gündeme geldi. Ceylan’ın kızı estetikte adeta annesini solladı.

Estetikte annesini geçti: Ceylan’ın kızı Melodi’nin şaşırtan değişimi

31 yaşındaki Melodi, estetik müdahaleler ile tanınmaz hale geldi. Melodi’nin son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Genç kızın küçüklüğünü bilenler değişimi karşısında şoke oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan Melodi’nin fotoğraflarının altına kullanıcılar “Bambaşka biri olmuşsun” , “Estetikte annesini geçmiş” tarzında yorumlar yaptı.

Estetikte annesini geçti: Ceylan’ın kızı Melodi’nin şaşırtan değişimiMelodi Bozkurt'un son hali...

MELODİ BOZKURT KİMDİR?

10 Eylül 1990 tarihinde doğdu. Şarkıcı Ceylan’ın Erhan Bozkurt ile evliliğinden olan kızı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 2015 yılında dereceyle mezun oldu. Ardından yurtdışında master eğitimi aldı. Hala eğitimine devam eden Melodi, Toronto’ta yaşamını sürdürüyor. Müzikle ilgilenen genç kız, profesyonel dans eğitimleri de alıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...