İddialı dizi ‘Senden Önce’ bu akşam başlıyor! Kadroda yok yok

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İddialı dizi ‘Senden Önce’ bu akşam başlıyor! Kadroda yok yok

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi ‘Senden Önce’ 13 Şubat’ta (bu akşam) ekran macerasına başlıyor. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer alacağı yapım 20.00’da ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Fragmanıyla izleyicide merak uyandıran, dram ve entrikayı içinde barından Senden Önce için geri sayım başladı. ‘Till Death’ dizisinden uyarlanan dizi bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

SENDEN ÖNCE DİZİSİNİN KONUSU

Tanıtımı yayınlanan dizide, Hakan’ın (Alp Navruz) eşi Merve (Sinem Ünsal) ile yaşadığı hesaplaşma sahnesi yer alıyor. Sahra ise (Nilperi Şahinkaya) Hakan’ın havaalanında tesadüfi bir şekilde karşılaştığı ve ilişki yaşadığı bir diğer kadın olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Sürükleyici bir hikayenin yer alacağı dizi ayrıca mahalle hikayeleri ile yüreklere dokunuyor. Altan Erkekli mahallenin manavı Derman’ı üstlenirken; Nalan Kuruçim Semiha, Işıl Dayıoğlu Adalet, Uğur Biçer Serdar, Taha Ünal ise Emir karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor.

İddialı dizi ‘Senden Önce’ bu akşam başlıyor! Kadroda yok yok

Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...