Yunus Emre, Acun Ilıcalı’ya kafa tuttu! Survivor’da ortalık fena karışacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024’ün son fragmanında tansiyonun yükseldiği görüldü. Yeni bölümde Ogeday ile tartışması sonrası konseyde kafa tutan Yunus Emre’ye Acun Ilıcalı sert çıktı ve “Neyin tehdidini yapıyorsun sen kardeşim ya?” deyip ateş püskürdü.

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Survivor All Star’da gerilim tırmanıyor. Tansiyonun hiç düşmediği yarışmada son olarak Yunus Emre ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan diyalog gündem oldu.

ACUN ILICALI: 'NEYİN TEHDİDİNİ YAPIYORSUN KARDEŞİM'

Survivor All Star 2024’ün 33. bölüm tanıtımı hem Youtube’da hem de televizyonda yayınlandı. Fragmanda Yunus Emre ile Odeday arasında yaşanan kavga öne çıktı. “Sen kiminle konuştuğunu bir öğren” diyen Ogeday’a Yunus Emre “Kimsin sen?” diyerek karşılık verdi. İkili arasındaki bu tartışma konseye taşındı. 

Yunus Emre, Acun Ilıcalı’ya kafa tuttu! Survivor’da ortalık fena karışacak

Kavganın ardından konseyde konuşan Yunus Emre, “Ogeday beyefendi, ben gerçekten adamına göre muamele yaparım. Seviye oraya inerse ben daha da alçalırım Acun abi yani” dedi. Bu tepkiye sinirlenen Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye “Neyin tehdidini yapıyorsun sen kardeşim ya?” diyerek sert çıktı.

Yunus Emre, Acun Ilıcalı’ya kafa tuttu! Survivor’da ortalık fena karışacak

DAHA ÖNCE UYARMIŞTI

Öte yandan Yunus Emre ile Ogeday arasında dokunulmaz oyunu esnasında daha önce de kavga çıkmıştı. Ilıcalı, Yunus Emre’ye diskalifiye sinyali vererek “Her gün bir olaydasın. Herhalde sonunu getiremeyeceksin gibi. Değişik insanlarla problem yaşıyorsun çünkü problem sende. Konuları uzattıkça uzatıyorsun. Bitirim bitirim yürümeler yapıyorsun. 3-4 kişi seni tutmaya çalışıyor. Keşke bıraksalardı da ne yapacaksın merak ediyorum. Seni anlamsız hareketlerini seyrettim” demişti. 

Uyarılara rağmen benzer çıkışları gösteren Yunus Emre’ye Acun Ilıcalı’nın ceza verip vermeyeceği ise merak konusu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...