Çukur dizisinin 3 yıldızı bir arada! Yeni proje hayranlarını heyecanlandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir döneme damga vuran ve reytinglerde üst sıralarda yer alan efsane dizi Çukur’un sevilen oyuncuları Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez aynı projede buluşuyor.

Çukur dizisinde ‘Vartolu’ karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz günlerde dizideki eski rol arkadaşları Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez ile birlikte bir fotoğraf paylaşmıştı. Söz konusu kare, hayranlarını meraklandırmıştı. Köstendil, heyecanlandıran buluşmanın nedenini ilk kez açıkladı.

Çukur dizisinin 3 yıldızı bir arada! Yeni proje hayranlarını heyecanlandırdı

‘TEZGAH’IN ÇEKİMLERİ MART’TA BAŞLAYACAK

Çukur dizisindeki dostlukları devam eden üçlüden Erkan Kolçak Köstendil, Birsen Altuntaş’ın Yotube kanalına konuk oldu. Ünlü oyuncu yeni bir proje için bir araya geldiklerini ve birlikte bir sinema filminin hazırlıklarına başladıklarını doğruladı. Filmin okuma provalarını yaptıklarını belirten Köstendil, projeyle ilgili şunları söyledi:  

“Biz bir filmin hazırlıklarına başladık. Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez, Şinasi Yurtsever ve ben bir sinema filminin okuma provalarına başladık. İsmi ‘Tezgah.’ Kendimiz yapıyoruz. Martta çekimleri başlayacak. Onun heyecanı var biraz.”

Çukur dizisinin 3 yıldızı bir arada! Yeni proje hayranlarını heyecanlandırdı

“İZLEYİCİYİ ENTERESAN BİR FİLM BEKLİYOR”

“Nasıl bir film görecek seyirci?” sorusuna ise Köstendil, “Komik, sert ve biraz enteresan bir film bekliyor olacak seyirciyi” şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...