Burak Özçivit giydiği pembe takım elbise ile eleştiri oklarının hedefi oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Burak Özçivit giydiği pembe takım elbise ile eleştiri oklarının hedefi oldu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, gittikleri Katar seyahatinden peş peşe pozlar paylaştı. Özçivit’in pembe takım elbisesini görenler ünlü ismi eleştiri yağmuruna tuttu.

Rol aldıkları diziler ve yaptıkları reklam anlaşmalarıyla adlarından söz ettiren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü çift son olarak stiliyle gündeme geldi. Pembe takım elbise giyen Özçivit’e yorum yağdı.

Sömestirde çıktıkları kayak tatiliyle konuşulan ikili, bu kez Katar’a çıkarma yaptı. Özel bir davete katılan çift, sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yaptı. Stilleri dikkat çeken Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’e sosyal medyada yorum yağdı.

Burak Özçivit giydiği pembe takım elbise ile eleştiri oklarının hedefi oldu

BEĞENEN DE OLDU BEĞENMEYEN DE 

Pembe bir takım elbise tercih eden Burak Özçivit’i gören kullanıcılar ikiye bölündü. Tepeden tırnağa pembeye bürünen oyuncuyu beğenenler kadar eleştirenler de oldu. Tarza dair olumlu yorum yapan kişiler “Burak’ı ilk kez pembe takım ile görüyorum, yakışmış” , “Harika” yazdı. Bazı kişiler ise “Takımları karıştırdınız sanırım” , “Pembe ile siyah yer değiştirmeliydi, hiç olmamış” gibi yorumlarda bulundu.

Burak Özçivit giydiği pembe takım elbise ile eleştiri oklarının hedefi oldu

SETTE KARAVAN KRİZİ

Öte yandan birlikte bir reklam filminde rol alan çiftten Fahriye Evcen’in sette karavan krizi çıkardığı iddiaları gündem olmuştu. Özel kulisi beğenmeyen oyuncunun lüks karavan istediği öne sürülmüştü. Çıkan iddialar sonrası Burak Özçivit, iddiaları yalanlayan bir açıklama yapmış, eşine destek olduğu paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: “Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı biz de bütün ekibimizle bu mutluluğu, güzelliği konuşup yaşarken... İddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen, lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...