'Amin amin' videosu ile tanınan fenomen Gizem Yıldız'ın eski hali ağızları açık bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TikTok’ta paylaştığı ‘Amin Amin’ videosu ile adından söz ettiren ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken fenomen Gizem Yıldız, değişimini gözler önüne seren bir video paylaştı. Videoda eski bir fotoğrafına da yer veren Yıldız’ın eski halini görenler onu tanımakta güçlük çekti.

TikTok fenomeni Gizem Yıldız, erkek arkadaşıyla birlikte arabada çektiği video ile popüler hale geldi. Videoda ‘Amin amin’ diye tekrarlayan genç kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu. Sesi taklit edilerek benzer videoları çekilen fenomen, estetiksiz görüntüsüyle şaşırttı. 

PEŞ PEŞE ESTETİK YAPTIRDI

TikTok’ta 580 bin, Instagram’da ise 120 bini aşkın takipçisi bulunan Gizem Yıldız, bir süre önce yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmişti. Burun estetiği olan ardından dudak dolgusu enjekte ettiren fenomen, geçirdiği operasyonlar sonrası bambaşka biri oldu. 

'Amin amin' videosu ile tanınan fenomen Gizem Yıldız'ın eski hali ağızları açık bıraktı

ESKİ HALİNİ GÖRENLER ‘YAŞ ALDIKÇA GENÇLEŞMİŞ’ DİYOR

Daha önce burun estetiğinin öncesi sonrası halini paylaşan Gizem Yıldız, bu kez dünden bugüne değişimini gözler önüne seren bir video paylaştı. Görüntülerin başına ise eski bir fotoğrafını koyan Yıldız, daha sonra ise son haliyle boy gösterdi. 

'Amin amin' videosu ile tanınan fenomen Gizem Yıldız'ın eski hali ağızları açık bıraktı

Ünlü fenomenin videosunu takipçileri yorumsuz bırakmadı. Kullanıcılardan “Yaş aldıkça gençleşmiş, bu niye böyle?” , “Açık ara gördüğüm en iyi değişim videosu” , “Paranın gücü adlı çalışma” , “Şu anki hali daha genç” gibi yorumlar geldi. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...