İdo Tatlıses ikizleri doğdu mu, hastalar mı? İbrahim Tatlıses torunu hakkında ne söyledi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İdo Tatlıses ikizleri doğdu mu, hastalar mı? İbrahim Tatlıses torunu hakkında ne söyledi?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kısa bir süre önce İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli çiftinin ikizleri dünyaya geldi. Torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan İbrahim Tatlıses'in açıklaması endişelendirdi. İdo Tatlıses ikizleri doğdu mu, hastalar mı? İbrahim Tatlıses torunu hakkında ne söyledi? İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde doğum yaptı. Çiftin ikiz bebekleri dünyaya geldi. İbrahim Tatlıses'in torunlarının sağlığı ile alakalı yaptığı açıklama sevenlerini korkuttu. İdo Tatlıses ikizleri doğdu mu, hastalar mı? İbrahim Tatlıses torunu hakkında ne söyledi? 

İDO TATLISES'İN İKİZLERİ DOĞDU MU, HASTALAR MI?

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses baba oldu. Bir süredir Yasemin Şefkatli ile evli olan İdo Tatlıses yakın zamanda ikiz bebeklerini kucaklarına aldılar. İkizlere babalarının adlarını veren çiftin ikiz erkek bebekleri oldu. İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel olurken diğerinin adı Sinan Emir oldu. İbrahim Tatlıses, X (twitter) platformu üzerinden yaptığı açıklamada torunlarının sağlık durumları hakkında konuştu. İkizlerden birinin kalbinde sorun olduğunu ifade eden İbrahim Tatlıses, sevenlerinden dua istedi. 

İdo Tatlıses ikizleri doğdu mu, hastalar mı? İbrahim Tatlıses torunu hakkında ne söyledi?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin ikiz bebekleri ise 22 Ocak 2024 tarihinde dünyaya geldi. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...