İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebeklerinin 40’ı çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebeklerinin 40’ı çıktı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın evliliğinden dünyaya gelen oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli, 22 Ocak’ta bebeklerini kucağına almıştı. Çiftin ikizleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir 40 günlük oldu.

2021 yılında nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir’in 40’ı çıktı. 

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebeklerinin 40’ı çıktı - 1. Resim

“40 UÇURDUK”

Eşi İdo Tatlıses ve oğullarıyla kamera karşısına geçen Yasemin Şefkatli, fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Altına ise şu notu düştü:

"40 uçurduk... Canlarım ömrünüz hep sağlıkla, huzurla, birlikte omuz omuza olsun, sizin hep güzel günlerinizi görelim...Bana yaşattığınız duyguların tarifi gerçekten yok. Ömrüm ömrünüz olsun, sizi çok seviyorum meleklerim."

Şefkatli'nin paylaştığı fotoğraflar kısa sürede onlarca yorum ve beğeni aldı.

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebeklerinin 40’ı çıktı - 2. Resim

İKİZLER YAN YANA

Öte yandan bebeklerden İbrahim Ayel, kalbindeki sağlık sorunu nedeniyle 3 günlükken operasyon geçirmişti. Günlerce hastanede tedavi gören bebek bir süre önce taburcu olmuştu. Şefkatli, ikizlerin birbiriyle kavuştuğunu yan yana fotoğraflarını paylaşarak, "Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın. Ayeliko evine geldi" sözleriyle duyurmuştu.

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebeklerinin 40’ı çıktı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...