Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekildiği gecekondu mühürlendi! Oyuncular şaşkın

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekildiği gecekondu mühürlendi! Oyuncular şaşkın

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

NOW TV’nin yeni projesi Korkma Ben Yanındayım ekranlara gelmeye hazırlanırken, çekimler esnasında oyuncu ve dizi ekibini şaşırtan bir olay yaşandı. Dizinin çekildiği gecekondu, belediye tarafından mühürlendi.

Şevket Çoruh, Berfin Nilsu Aktaş, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan NOW TV’nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım setinde şoke eden bir olay yaşandı. Dizinin çekildiği gecekondu ‘plato ruhsatı’ olmadığı gerekçesiyle mühürlenirken, dizi ekibi ve film şirketi büyük şok yaşadı.

BELEDİYE KAPISINA MÜHÜR VURDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisinin Beykoz’da ev sahnelerinin çekildiği bir aileye ait gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından aniden mühürlendi.

NEDENİ PLATO RUHSATININ OLMAMASI

Geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi’ne 60 bin TL ödeyen MedYapım’ın kiraladığı evin belediye tarafından mühürlenme nedeni de dizi dünyasında ilk kez şahit olunan bir durum… Belediye şahsa ait gecekondunun ‘plato ruhsatı’ olmadığını gerekçe gösterdi. 

Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekildiği gecekondu mühürlendi! Oyuncular şaşkın - 1. Resim

BÜYÜK ŞOK YAŞADILAR

Film şirketi ise mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu belirterek ilk kez yaşadıkları durum karşısında büyük bir şok yaşadı. Bütün dizilerin gerçek mekanlarda çekildiğine dikkat çeken MedYapım geçmişte Beykoz Adliyesi ve Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesinde de çekim yaptıklarını hatırlattı ve hiçbirinin plato ruhsatının olmadığına vurgu yaptı.

EV SAHİPLERİ DE GİREMİYOR

Şimdi belediyenin mühürlediği gecekonduya evin sahibi aile de giremiyor. Belediye görevlilerinin buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektrik şalterini kaldırmadıklarını da zapta not düşmesi de dikkat çekti. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...