Mehmet Dinçerler’in geri istediği iddia edilmişti… Hadise’nin 3 milyonluk yüzüğü sahte çıktı! Asıl değeri bambaşkaymış

Düzenleyen:
Mehmet Dinçerler’in geri istediği iddia edilmişti… Hadise’nin 3 milyonluk yüzüğü sahte çıktı! Asıl değeri bambaşkaymış

MAGAZİN Haberleri

İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanma aşamasında olan şarkıcı Hadise’nin verdiği bir konser sırasında yüzüğü fırlatıp atması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mehmet Dinçerler’in evlilik teklif ederken Hadise’ye hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğün sahne olduğu ortaya çıktı.

BOŞANMA KARARI ALDILAR

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürmüş, ikili boşanma karar almıştı. Ünlü şarkıcı, bu haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

“MEHMET'E HAYATINDA MUTLULUKLAR DİLERİM”

Hadise boşanma haberleri ile ilgili sosyal medya hesabında “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulunmuştu.

YÜZÜĞÜ FIRLATMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Hadise İstanbul’da verdiği bir konser sırasında ‘Prenses’ şarkısını söylerken parmağındaki yüzüğü çıkarıp fırlatmıştı. Hayranları, o yüzüğün Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifi sırasında şarkıcıya hediye ettiği 3 milyon liralık yüzük olduğunu iddia etmişti. Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

MEĞER REPLİKAYMIŞ

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in evliliği kısa sürdü ancak skandalları bitmedi. Takvim gazetesinin haberine göre, Dinçerler’in evlilik teklifinde hediye ettiği 3 milyon liralık yüzüğün replika olduğu iddia edildi. Laboratuvarda hazırlanan yüzüğün maliyeti ise 180 bin lira…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...