Paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı: Türkan Şoray’ın bir kardeşi daha var

Düzenleyen:
Paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı: Türkan Şoray’ın bir kardeşi daha var

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Türkan Şoray’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Nazan Şoray’ı hepimiz biliyoruz. Türk sinemasında ‘Sultan’ lakabıyla anılan Şoray, yıllar sonra diğer kız kardeşi olan Figen Çevik Gezer’in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu bilgiyi ilk kez öğrenenler fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu.

Türk sinemasının iri gözlü Sultan’ı Türkan Şoray’ın kardeşi Nazan Şoray’ı bilmeyen neredeyse yok. Birçok filmde rol alan ve albüm çıkaran Nazan Şoray ablasına olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Ancak Türkan Şoray’ın magazinde neredeyse hiç yer almayan Figen Çevik Gezer isminde bir kız kardeşi daha bulunuyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü sanatçı Türkan Şoray, annesinin Anneler Günü’nü Instagram hesabından kutladı. Ancak bu paylaşım ve nottan ziyade fotoğraftaki bir detay dikkat çekti.

Türkan Şoray’ın Anneler Günü paylaşımında pek kimsenin bilmediği kardeşi Figen Çevik Gezer de yer alıyordu. Magazinde neredeyse hiç yer almayan usta oyuncunun kız kardeşi Figen Çevik Gezer’i görenler çok şaşırdı.

Figen Çevik Gezer, Türkan Şoray’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşi olarak biliniyor. Gezer 1966 doğumludur yani 56 yaşında.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...