Salman Khan Aamir Khan kardeş mi? Salman Khan ile Aamir Khan kimdir, birlikte oynadığı filmler var mı, nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Salman Khan Aamir Khan kardeş mi? Salman Khan ile Aamir Khan kimdir, birlikte oynadığı filmler var mı, nedir?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Salman Khan Aamir Khan kardeş mi? Salman Khan Aamir Khan'ın neyi oluyor? soruları merak ediliyor. Bollywood'un ünlü iki oyuncusu arasındaki ilişki araştırılmaya devam ediyor. Salman Khan ile Aamir Khan kimdir, birlikte oynadığı filmler var mı, nedir?

Hintli aktör Salman Khan ve Aamir Khan arasındaki akrabalık ilişkisi merak ediliyor. Hindistan film sektöründe önemli yeri olan oyuncular Salman Khan ve Aamir Khan kardeş olup olmadığı merak ediliyor. Salman Khan Aamir Khan kardeş mi? Salman Khan ile Aamir Khan kimdir, birlikte oynadığı filmler var mı, nedir?

SALMAN KHAN AAMİR KHAN KARDEŞ Mİ?

Salman Khan ve Aamir Khan kardeş mi sorusu oldukça sık rastlanıyor. Soyadları aynı olan ünlü oyuncular Salman Khan ve Aamir Khan arasındaki ilişkiyi merak edenler için açıklıyoruz. Salman Khan ve Aamir Khan arasında herhangi bir kan bağı yok. Salman Khan Aamir Khan kardeş değil. İki oyuncu arasındaki soyismi benzerliği aslında Hindistan'da oldukça yaygın. 'Khan' soyadı Hindistan'da oldukça yaygın bir soyismidir.

Hindistan'da bu bilinse de yurtdışında yaşayan, Salman Khan ve Aamir Khan izleyicileri için bu durum merak uyandırıcı olabiliyor. Ancak dediğimiz gibi Salman Khan ve Aamir Khan arasında herhangi bir akrabalık ilişkisi yok. Salman Khan, 27 Aralık 1965 yılında Hindistan Indore'de doğdu. Babası ünlü senarist Salman Khan'dır. Aamir Khan ise 14 Mart 1965 yılında Hindistan Mumbai'de doğdu. Hintli oyuncu, yönetmen ve yapımcı olan Aamir Khan, dünyaca ünlü bir aktördür.

SALMAN KHAN KİMDİR?

Abdul Rashid Salim Salman Khan, 27 Aralık 1965'te Mumbai'de, Sholay (1975), Deewaar (1975) ve Don (1978) gibi geçmiş yıllarda birçok süper hite imza atan efsanevi senarist Salim Khan'ın çocuğu olarak dünyaya geldi.

Otuz yılı aşkın süredir kariyerine devam eden Salman Khan, film yapımcısı olarak iki Ulusal Film Ödülü ve aktör olarak Filmfare Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı. Medyada Hint sinemasının ticari açıdan en başarılı oyuncularından biri olarak anılıyor.

Salman Khan, 'Maine Pyaar Kiya'daki filminin ardından Hum Dil De Chuke Sanam, Tere Naam, Mujhse Shaadi Karogi, No Entry, Partner, Wanted ve Dabangg gibi birçok başarılı filmde rol aldı. Şu ana kadar 80'den fazla Hint filminde rol aldı.

AAMİR KHAN KİMDİR?

Aamir Khan 14 Mart 1965, Mumbai doğumlu. Tutarlı performansları ve akıllıca senaryo seçimleriyle tanınan Hintli sinema oyuncusu adından sık sık bahsettirmekte. Bir seferde yalnızca bir film çekmeden ve üzerinde çalışmadan önce senaryonun tamamının yazılması konusundaki ısrarı, Bollywood'da yeni bir profesyonelliğin habercisiydi.

" Dünyanın En Etkili 500 Müslümanı" arasında yer almaktadır. Ayrıca Satyamev Jayate adlı televizyon talk şovunu oluşturarak sunuculuğunu yaptı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...