Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 4 Şubat 2024 Survivor All Star bölümü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 4 Şubat 2024 Survivor All Star bölümü

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da bu hafta gerilim üstüne gerilim yaşanmaya devam ediyor. 4 Şubat Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası Survivor eleme adayı kim oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. Haftanın ilk bölümünde Nİihat Altınkaya Survivor'a katıldu ancak yaşadığı sakatlık sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Survivor Nihat devam edecek mi merak edilidi. Survivor Yunus Emre ve Poyraz'ın kavgası ise geceye damga vurdu. Yunus Emre'nin alacağı ceza merak konusu oldu. 4 Şubat 2024 Survivor All Star bölümü neler oldu? Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haberimizin detayları...

TV8 ekranlarında yayın hayatına hız kesmeden devam eden Survivor All Star 2024 gündem olmaya devam ediyor. Geçen hafta Kardeniz'in elendiği Survivor'da bu hafta erkek eleme haftası olacak. İlk dokunulmazlık sonrası 4 Şubat 2024 Pazar Survivor bölümünde ikinci dokunulmazlık oynandı. Mavi ve Kırmızı takım arasında gerilim dolu kıyasıya mücadele gündem oldu. Yunus Emre ve Poyraz arasındaki gerilimin tonu artınca Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Hafta başında değişen takımlarla yeni haftaya başlayan Survivor All Star 2024 eleme adayları araştırılıyor. Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte 4 Şubat 2024 Survivor All Star bölümü detayları...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım arasında kıyasıya yarış yaşandı. Kazanmayı isteyen iki takımda hırsla mücadele etti. Mavi takımın önde olduğu yarışta dokunulmazlık oyununu 12-7 mavi takım kazandı. Kırmızı takım için eleme konseyi gerçekleşti. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takım karşısında 12-7 bir skorla dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, ada konseyinde oy çoğunluğu ile eleme adayını belirledi. Kırmızı takımda eleme adayı Ersin Korkut oldu. Haftanın ilk eleme adayı ise mavi takımdan Yaman olmuştu.Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 4 Şubat 2024 Survivor All Star bölümüİki hafta önce Bozok'un yaşadığı sakatlık nedeniyle eleme yapılmaması nedeniyle bu hafta Bozok ve Sercan otomatik olarak potadalar. Bozok ve Sercan karşılaşması sonrası kaybeden isim bu haftanın eleme adayı ile karşı karşıya gelecek.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...