Survivor eleme adayları belli oldu!17 Ocak Survivor bölümünde neler oldu? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor eleme adayları belli oldu!17 Ocak Survivor bölümünde neler oldu? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamı (16 Ocak) yayınlanan bölümde eleme adayları belli oldu. Dün akşam (17 Ocak) bölümünde ise ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya yarış gündem oldu. Survivor Turabi ve Hakan oyun alanında birbirine girdi. Survivor eleme adayları belli oldu!17 Ocak Survivor bölümünde neler oldu? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamı (16 Ocak) yayınlanan bölümde eleme adayları belli oldu. Dün akşam (17 Ocak) bölümünde ise ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıyasıya yarış ve rekabet gündme oldu. Survivor Turabi ve Hakan ödül oyunu esnasında oyun alanında birbirine girdi. Arkadaşlarının zor sakinleştirdiği ikili atış yapan Gizem ve Seda'nın zor durumda kalmasına neden oldular. Survivor eleme adayları belli oldu!17 Ocak Survivor bölümünde neler oldu? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Salı günü (16 Ocak) oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası, 17 Ocak Çarşamba günü iki takım arasında ödül oyunu oynandı. Gözü kapalı yarışan yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmacıların hırslı mücadelesi sonucu kazanan mavi takım oldu. 12'ye 4 bir skorla kazanan mavi takım farklı bir galibiyet yaşadı. 

Survivor eleme adayları belli oldu!17 Ocak Survivor bölümünde neler oldu? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Survivor adasına veda edecek ikinci isim için adaylar belli oldu. 16 Ocak bölümüyle bu haftanın 4.eleme adayı da belli oldu. 4.eleme adayı mavi takımda oy çoğunluylu Sahra seçildi. Haftanın diğer eleme adayları ise Kardeniz, Berna ve Seda oldu. Yapılacak ikili düellolarda Berna ile Seda ve Kardeniz'le de Sahra karşı karşıya gelecek. SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star 2024'te eleme adayları aralarında oynadıkları eleme oyununun sonucunu göre adaya veda ediyorlar. Geçtiğimiz hafta oynanan eleme oyununda Ersin'e yenilerek ilk hafta adaya veda eden isim Doğukan Manço olmuştu. 

SURVİVOR ALL STAR MAVİ TAKIM

Yiğit Poyraz 

Seda Ocak

Damla Can

Yunus Emre 

Ogeday Girişken

Nefise Karatay

Hakan Hatipoğlu

Begüm Yücetan

Seda Aktuğlu

Sahra Işık

Yasin Obuz

Furkan Kızılay

SURVİVOR ALL STAR KIRMIZI TAKIM

Turabi

Bozok Gören

Gizem Memiç

Sercan Yıldırım

Berna Gözbaşı

Ersin Korkut

Pınar Saka

Özgür Tetik

Aleyna Kalaycıoğlu

Merve Aydın

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Görkem18 Ocak 2024 14:25

Seda potanın favorisi kesin çıkar buradan

Harun18 Ocak 2024 14:22

Doğukan bence erken gitti

Sonraki Haber Yükleniyor...