Survivor kadrosuna yeni gelen yarışmacılar kimler? Survivor All Star 2024 yedeklerden hangi isimler yarışmaya dahil olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor kadrosuna yeni gelen yarışmacılar kimler? Survivor All Star 2024 yedeklerden hangi isimler yarışmaya dahil olacak?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'a talihsiz sakatlıklarıyla erken veda eden yarışmacılar sonrası Acun Ilıcalı üç yeni yarışmacının kadroya dahil edildiğini açıkladı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran isimler merak ediliyor. Survivor kadrosuna yeni gelen yarışmacılar kimler? Survivor All Star 2024 yedeklerden hangi isimler yarışmaya dahil olacak?

Survivor 2024 All Star sezonu sakatlıklarla başladı. Sakatlanarak yarışmaya erken veda eden iddialı yarışmacılar yerine Acun Ilıcalı yedeklerden gelecek isimleri açıkladı. İki Survivor şampiyonunun olduğu yedeklerden gelecek isimler merak ediliyor. Survivor kadrosuna yeni gelen yarışmacılar kimler? Survivor All Star 2024 yedeklerden hangi isimler yarışmaya dahil olacak?

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİMLER

Survivor'da acil durum konseyi dün akşam toplantı. Sakatlıkları devam eden yarışmacılarla ilgili konuşan Acun Ilıcalı Turabi ve Nihat hakkında konuştu. Turabi'nin geçtiğimiz hafta yaşanan sakatlığı sonrası 5 gün boyunca doktor ve Turabi arasındaki görüşmeler sonucu Turabi yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Adada kaldığı süre boyunca da elinde bir sıkıntı olan Turabi, Survivor'ın iddialı isimlerinden biriydi. Yaşanan erken veda Kırmızı takım arkadaşlarını üzdü. 

Bu hafta yarışmaya yeni katılan bir diğer yarışmacı Nihat Altınkaya ise çıktığı ilk parkurda sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyat olan Nihat Altınkaya, sağlık durumu iyiye gitse de sakatlığı devam ettiğinden yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. 

SURVİVOR KADROSUNA YENİ GELEN YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor'da Turabi ve Nihat'ın erken vedası sonrası Acun Ilıcalı kırmızı takıma gelecek üç iddialı Survivor yarışmacısını açıkladı. 2016 Survivor şampiyonu Avatar Atakan, 2013 Survivor şampiyonu Hilmicem ve Sema Aydemir yedeklerden kırmızı takım kadrosuna gelecek. Yarışmacılar açıklanan isimler sonrası büyük bir heyecan ve şaşkınlık yaşadı. Atakan, Hilmicem ve Sema'nın kadroya bir an önce katılması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...