Survivor kim elendi? 8 Şubat Survivor eleme düellosunu kim kaybetti?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor kim elendi? 8 Şubat Survivor eleme düellosunu kim kaybetti?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star'da dün akşam eleme düellosu oynandı. Yayın hayatına hız kesmeden devam eden Survivor'da elenen isim belli oldu. Peki, Survivor kim elendi? 8 Şubat Survivor eleme düellosunu kim kaybetti?

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Survivor'da mavi ve kırmızı takım arasındaki rekabet gün geçtikçe aratıyor. 8 şubat Survivor eleme düellosunda kazanan isim belli oldu. Hafta boyunca gerilimin yüksek olduğu Survivor'da Mustafa Kemal, Nagihan ve Nefise yarışmadan diskalifye edilmenin eşiğinden döndü. Peki, Survivor kim elendi? 8 Şubat Survivor eleme düellosunu kim kaybetti?

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da bu hafta kırmızı takımdan; Mustafa Kemal, Ersin ve Yunus Emre mavi takımdan ise Yaman eleme potasına girdi. İki hafta önce Bozok'un sakatlığı yüzünden ertelenen Sercan - Bozok düellosuda dün akşam gerçekleşti. Bu nedenle potada Mustafa Kemal, Ersin, Yunus Emre, Sercan, Bozok ve Yaman karşılaşması izledik. 

SURVİVOR KİM ELENDİ (8 ŞUBAT)?

SMS oylamasının olmadığı Survivor'da konsey oylaması ile belirlenen eleme adayları kendi kaderlerini kendi belirleyerek eleme düellosunda karşı karşıya geliyor. Dün akşamki karşılaşmada sona kalan Ersin ve Bozok mücadelesinde 5 sayı alan yarışmacı Survivor'da kalmayı garantiledi. Ersin ve Bozok karşılaşmasının kaybedeni Ersin Korkut oldu. Survivor'da dün akşam elenen isim Ersin oldu. Duygusal bir konuşma yapan Ersin kırmızı takımı çok sevdiğini, 45 günlük hikayesinin burada noktaladığını söyledi. "Herhangi birisini kırdıysam özür dilerim" diyen Ersin, "benim hikayem burada bitti" son sözleriyle Survivor'a veda etti. 

SURVİVOR YENİ YARIŞMACILAR KİM?

Survivor All Star'a yedeklerden katılacak sürpriz isimleri Acun Ilıcalı açıkladı. Kırmızı takıma eski şampiyonlardan Avatar Atakan ve Hilmicem geliyor. Aynı zamanda başarılı yarışmacı Sema Aydemir'de Survivor'da kırmızı takım için mücadele verecek. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...