Survivor Seda kim? Survivor’a polis baskını yapılmasına sebep olan Survivor Seda Aktuğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor Seda kim? Survivor’a polis baskını yapılmasına sebep olan Survivor Seda Aktuğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Seda Aktuğlu, Survivor’a Dominik polis baskınından sonra merak edilen isimler arasına girdi. Seda Aktuğlu, ödül oyunu dönüşü Kolombiya havalimanında bir turistin telefonundan babasına mesaj göndermek isteyince olaylar karıştı. Seda Aktuğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Survivor All Star’da ödül oyununu kazanan mavi takım ödül olarak Kolombiya’ya gitti. Dönüş yolunda Survivor Seda’nın bir turistin telefonundan babasına yazdığı mesaj iletilmeyince kağıda not yazarak turist kıza geri verdi. Turistin annesi nottan Seda Aktuğlu’nun kaçırıldığını zannedince yarışmacılar ve Survivor ekibi Dominik havalimanında polisler tarafından alıkonuldu. Survivor’a polis baskınına neden olan Survivor Seda Aktuğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

SEDA AKTUĞLU KİMDİR?

Survivor All Star 2024 sezonunda adından söz ettiren Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987’de Almanya’da doğdu. Eğitim hayatına Almanya’da başlasa da lise hayatını Eskişehir’de tamamlayan Seda Aktuğlu üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünü kazandı. Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi eğitimi aldı.

Seda Aktuğlu ilk olarak ‘Var Mısın Yok Musun?’ yarışmasında izleyici karşısına çıktı. Yarışmada iken,  son iki kutuda 200 TL ve 100.000 TL kalınca 34.000 TL’lik teklifi kabul etmişti ancak yarışmacının kendi kutusunda 100.000 TL çıkmıştı. Var Mısın Yok Musun yarışmasından sonra 2011 yılında ilk Survivor’ına katıldı. Daha sonra Survivor All Star 2015 ile tekrar yarışmaya katıldı. Son olarak Survivor All Star 2024 kadrosuna girerek mavi takımda mücadele etmektedir.

SEDA AKTUĞLU MESLEĞİ NE?

Almanca öğretmeni olan Seda Aktuğlu aynı zamanda oyunculuk yapmaktadır.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...