Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un başrolde olduğu ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisinden ilk fragman geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un başrolde yer aldığı ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. FOX TV’de ekrana gelecek dizinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. Yakın zamanda izleyiciyle bulaşacak dizinin iddialı yapımlardan biri olacağı konuşuluyor.

Mart ayında sete çıkan ve yayın tarihi merakla beklenen yeni dizi ‘Tetikçinin Oğlu’ndan ilk fragman geldi. Etkileyici oyuncu kadrosu ve heyecan verici konusuyla dikkat çeken dizi çok yakında başlıyor.

TETİKÇİNİN OĞLU KONUSU

Dizi iki usta oyuncu Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiriyor.

Kırk yılın dostu; Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh).İskender’in oğlu bir kaza sonucu vefat eder. Suçlanan ise Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu, Metin (Genco Özak). Artık iki dost karşı karşıyalar; biri oğlu öldüğü için, diğeri ise oğlu ölmesin diye…

Dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’a Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

Çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi ‘Tetikçinin Oğlu’nun yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak üstleniyor. Genel hikaye ve senaryosu Gökhan Horzum’a ait olan dizininin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek oturuyor.

OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

-Şevket Çoruh - İskender
-Timuçin Esen - Korkmaz
-Genco Özak - Metin
-Sezin Akbaşoğulları - Huri
-Serhat Kılıç - Esat
-Bahar Şahin - Sibel
-Esra Kızıldoğan - Nursel
-Aybike Turan - Kiraz
-Kaya Akkaya - Sarp
-Baran Can Eraslan - Yunus

TETİKÇİNİN OĞLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

FOX TV’de ekrana gelecek dizinin yayın tarihi henüz net değil.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...