Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri

Kansere yenik düşen Billur Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye çok sayıda ünlü isim katıldı. Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, gözyaşlarına boğuldu.

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 59 yaşında vefat eden Kalkavan, bugün İstanbul'daki Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

SEVGİLİSİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cenazeye Nilgün Belgün, Hamdi Alkan, Yeşim Salkım, İlber Ortaylı, Halil Sezai, Necmi Yapıcı, Melis Babadağ gibi çok sayıda ünlü sima katıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı törende kalabalık camiinin dışına kadar taştı. Arkadaşları ve yakınları, Billur Kalkavan için ağladı. Ünlü oyuncunun 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı da gözyaşlarına boğuldu. Bahadırlı'yı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Cenaze namazı sonrası Billur Kalkavan defnedildi.

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı

"ÇOK ÖZEL BİR KADINI KAYBETTİK"

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün "Çok özel bir kadını kaybettik. Duruşuyla, tavrıyla, tarzıyla çok değerliydi. 59 çok genç bir yaş, tabii ki çok üzülüyoruz ve çok canımızı acıttı. Özü sözü bir, dimdik, kimsenin hakkında konuşacak negatif bir kelimesi olmadığı bir insandı. İnsan gibi insandı ama Allah’ın takdiri” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...