Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya esnaf lokantasından kovuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye’nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya, esnaf lokantasındaki rahatsız edici tavırları yüzünden kapı önüne kondu. Yalçınkaya, mekan sahiplerine “Parasını verip yemek yiyemiyoruz... Ne biçim yere geldik” şeklinde tepki gösterdi. Esnaf da “Parayla işimiz yok” deyip ünlü şefi kapı dışarı etti.

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, yemek belgeseli için gittiği esnaf lokantasında şok bir tepkiyle karşılaştı.

MEKAN SAHİPLERİNİ ÇILDIRTTI

Ünlü şef, gizli kameralı çekimde seyircilere esnaf lokantalarında istenmeyen müşteri profillerini tanıtmak istedi. Bilerek rahatsız edici hareketler yapan Yalçınkaya, kısa bir süre sonra lokantanın sahipleri tarafından kovuldu.

“PARASIYLA DEĞİL Mİ” DİYE KARŞILIK VERİNCE…

"Parasıyla değil mi? Parasını verip yemek yiyemiyoruz... Ne biçim yere geldik" şeklindeki sözleriyle tepkileri daha da üzerine toplayan şef, kapı önüne konulduktan sonra esnafa durumu açıkladı. Olayın aslı anlaşılınca ortalık da yumuşadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Huseyin18 Kasım 2022 21:41

Kurgu

Sonraki Haber Yükleniyor...