Devlet Bahçeli: İttifakımız sonuna kadar devam edecek

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli: İttifakımız sonuna kadar devam edecek

POLİTİKA Haberleri

İttifakın sonuna kadar devam edeceğini vurgulayan Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığını samimiyetle koruyacağız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısına başkanlık etti. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapan Bahçeli, organize suç örgütü tartışmalarını ele alarak Cumhur İttifakı’nın geleceğine değindi. İttifakın sonuna kadar devam edeceğini vurgulayan Bahçeli, “Türkiye’ye cephe almış ülkelerin, organize suç şebekelerinin, terör örgütlerinin, bölücü mihrakların, demokrasi karşıtlarının taciz ve tezviratlarına hiçbir şekilde kulak asmadan yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığını samimiyetle koruyacağız” ifadelerine yer verdi.

"DERİN KOMPLOLAR BOŞTUR"
Bahçeli şunları kaydetti: Bugün oynanan melanet oyunların Türkiye’mizi yolundan çevirme ihtimali, Türk milletini geri adım attırma şansı elbette düşünülemeyecektir. Millet, irade hürriyetine sonuna kadar sahip çıkacaktır. Bu nedenle derin komplolar boştur, densiz kumpaslar boşunadır. Sokak dedikodularına bel bağlayan, sosyal medya fitnelerini geçim kapısı gören, suç ve terör örgütlerinin şantajlarından bayağı şekilde medet uman zillet ittifakı, milletimizin engin feraset ve gıpta edilecek irfanı karşısında asla tutunamayacaktır. Bugün kimin kiminle iş birliği yaptığı, kimlerin hangi mahfillerin kuklası hâline geldiği bellidir, belgelidir. Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengesini bozarak güç ve iktidar devşirmek için kuyruğa girenler zalimlerin oyun uşağı olmakla birlikte zilletin kapı kulüdür. Milliyetçi Hareket Partisi kirli niyet sahiplerine karşı Türk milletiyle bir ve beraberdir.



Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...