Ahmet Özal gönlündeki cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Ahmet Özal gönlündeki cumhurbaşkanı adayını açıkladı

POLİTİKA Haberleri

Tek Parti ile siyasete geri dönen 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özal gönlünde yatan adayı açıkladı.

Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal yıllar sonra siyasete geri döneceğini duyurmuştu. TGRT Haber’e konuşan Ahmet Özal Tek Parti isimli partiyi kurduğunu açıkladı. Katıldığı bir başka televizyon programında konuşan  Ahmet Özal, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gönlünde yatan adayın ismini verdi.

AHMET ÖZAL CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

Önceki günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın aday gösterdiği Mansur Yavaş ile ilgili soruya cevap veren Özal, Mansur Yavaş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Mansur Yavaş'ın siyasete pek bulaşmadığına dikkat çeken Özal, “Mansur Bey kendi işini yapan, düzgün bir insan. Ben kendisinin bu karışık siyasi ortamda kendisine yakıştırılan adaylık hakkında konuşmaması, cevap vermemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili çalışıyorum demesini doğru buluyorum. Eğer aday olursa Mansur Yavaş'ı destekleriz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...