Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı ile görüştü

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile bir görüşme yaptı. Telefonda gerçekleşen görüşmede ana gündem maddesi, Filistin oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon diplomasisine devam ediyor. Bu kapsamda  Ürdün Kralı 2. Abdullah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ameliyat geçirdiği bilinen lidere hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Filistin'de yaşanan drama ilişkin konuştu.

ANA GÜNDEM MADDESİ FİLİSTİN 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ürdün Kralı 2. Abdullah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizde geçirdiği ameliyat dolayısıyla aziz kardeşime geçmiş olsun dileklerimi ileterek sağlık ve afiyet temennisinde bulundum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elbette mübarek Ramazan ayında İsrail’in müdahaleleriyle Filistin’de yaşanan olaylar bizi üzüntü ve endişeye sevk etti. Sayın Abdullah ile bölgenin barışa kavuşması için atılacak adımlar noktasında Türkiye ve Ürdün olarak yakın iş birliği içinde olma hususunda mutabık kaldık” ifadelerine yer verdi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...