Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meral Akşener’den adaylık açıklamalarına tek cümlelik yanıt

Meral Akşener’den adaylık açıklamalarına tek cümlelik yanıt

POLİTİKA Haberleri

İyi Parti’nin belediye başkanlarıyla bir araya gelen Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. İYİ Parti lideri Akşener, “Bizim cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz” diyen parti başkanlarına “Ben Başbakanlığa aday olduğumu söyledim, bunun geri dönüşü olmaz” diye cevap verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün genel merkez binasında partisinin belediye başkanı ile bir araya geldi. Akşener, "Sizi görmek ne güzel" diye karşıladığı belediye başkanlarıyla 6 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.Seçim süreci ve parti politikalarının sahadaki yansımalarının ele alındığı toplantıda Akşener, belediye başkanları izlenimlerini anlattı.

"BUNDAN GERİ DÖNÜŞ OLMAZ"

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre toplantıya katılan belediye başkanları Akşener 'e "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" dedi. Anadolu'da da bu yönde bir talep olduğunu dile getirdi. Ancak Akşener bu sözlere "Ben başbakanlığa aday olduğumu söyledim, bundan geri dönüş olmaz" dedi. Akşener ayrıca seçimlerde birinci parti olma iddiasını da yineledi. Bu sözün boşuna söylemediğini, hedefin belli bir strateji ve plan çerçevesinde dile getirildiğini ve hedefe de ulaşılacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...