Sözcü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiasına çarpıcı yorum: Kimyasal silah halkasının devamıdır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sözcü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiasına çarpıcı yorum: Kimyasal silah halkasının devamıdır

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddiası hakkında konuştu. Sözcü Çelik, "Kılıçdaroğlu'nun açık bir şekilde özür dilemelidir. Bu provokasyon kimyasal silah halkasının devamıdır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde milletvekilleri ile kahvaltıda toplandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik'in gündeminde Kılıçdaroğlu'nun EGM ve Jandarma Genel Komutlağı hakkındaki uyuşturucu iddiası vardı. Kılıçdaroğlu'na sert yüklenen Çelik, "Türk siyasi tarihinin en büyük iftirasıdır. Bu derece utanç verici bir şekilde Türkiye'nin güvenlik kurumlarını hedef alan siyasi hayatta bir siyasi parti genel başkanın ağzından bu şekilde duyulmamıştır." yorumunda bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

SEÇİME KADAR KESİNTİSİZ ÇALIŞMA

Cumhurbaşkanımız seçime kadar kesintisiz bir çalışma talimatı verdi. Zaten teşkilatlarımız sürekli sahada ama bundan sonra daha yoğun bir şekilde olacak. Bu toplantıyla milletvekilleriyle yaptığımız toplantı halkası tamamlandı.

Mahir Ünal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onun yerine Özlem Zengin arkadaşımız aday gösterildi. 

"TÜRK SİYASİ TARİHİH EN BÜYÜK İFTİRASI"

Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük olarak uyuşturucu ticaretine göz yumduğundan bahsetmek utanç verici bir iftiradır. Son derece ayıptır, yakışıksızdır, provokatiftir. Türk siyasi tarihinin en büyük iftirasıdır. Söyleyen kişinin alnına bu iftira ömrü boyunca yapışacaktır.

"KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEMELİ"

İbretle izliyoruz, son derece yakışıksız olmuştur. Kılıçdaroğlu'nun açık bir şekilde özür dilemelidir. Bu provokasyon kimyasal silah halkasının devamıdır. 

"UTANÇ VERİCİ"

Bunun milletimize arz ediyoruz. Bu derece utanç verici bir şekilde Türkiye'nin güvenlik kurumlarını hedef alan siyasi hayatta bir siyasi parti genel başkanın ağzından bu şekilde duyulmamıştır. 

BAKAN SOYLU DA SERT KARŞILIK VERDİ

Ankara'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Kılıçdaroğlu'na sert tepkiyle karşılık verdi.Bakan Soylu "Bu bir uluslararası istihbarat oyunudur ve ana muhalefet başkanı bu oyuna düşmektedir. Her gün Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU NE DEDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İçişleri Bakanlığı'nı uyuşturucuya müsade etmekle suçladı. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar… 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara." ifadelerini kullanmıştı.

EGM VE JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NDAN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bu gelişmenin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada ise "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...