Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ayda 2 bin toplantı! DEM Parti teşkilatına bu yaz tatil yok

Ayda 2 bin toplantı! DEM Parti teşkilatına bu yaz tatil yok
Fotoğraf Başlığı Ayda 2 bin toplanti! DEM Parti teskilatina bu yaz tatil yok

Terörsüz Türkiye süreci devam ediyor. DEM Parti tarafı süreci, Meclis çalışmaları, halk tabanı ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti ve örgütlü kesimler olarak üç ana ayak üzerinden yürütecek.

Kaydet
a- | +A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerdiği Millî Birlik ve Dayanışma Komisyonu için de DEM Parti’nin temas trafi ği sürecek. DEM Parti komisyonun Meclis kapanmadan önce ve kanunla kurulmasını talep ediyor.

BAKMADAN GEÇME
PKK ne zaman silah bırakacak? AK Parti
HABER

PKK ne zaman silah bırakacak? AK Parti'den açıklama: Yaz aylarında...

Sürece ilişkin DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Bahçeli’nin Meclis’te komisyon kurulsun önerisi önemlidir. Partilerle görüşme trafiği içindeyiz. Kardeşlik hukukunun adresi Meclis’tir. Barış ve demokratik dönüşüm ancak Meclis çatısı yatında olur” ifadelerini kullanmıştı.

BAKMADAN GEÇME
DEM Parti ile bayramlaşmaya giden MHP
HABER

DEM Parti ile bayramlaşmaya giden MHP'li Durmaz'dan dikkat çeken rica! Yanlış anlaşılacak ama...

AYDA 2 BİN TOPLANTI!

Haziran ve temmuz aylarında milletvekilleri parti meclisi ve MYK üyeleriyle sahada olacak DEM Parti, yaz aylarının tamamını Türkiye’yi dolaşarak geçirecek. İki ayda 2 bin toplantı ve buluşma ile terörsüz Türkiye süreci anlatılacak. Sürece kamuoyunun desteğinin artması için çalışma yapılacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.