Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AK Parti Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

AK Parti Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi
Fotoğraf Başlığı Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler

AK Parti, belediyede işe aldığı bir kadın ile ilişki yaşadığı iddia edilen Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’i Merkez Disiplin Kurulu’na sevk etti. Güler hakkında kesin ihraç talep edildiği açıklandı.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

AK Parti Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler'in ilişki yaşadığı kadını işe aldığı iddiası gündem olmuştu. Söz konusu iddia sonrasında Nuri Güler, iddiaları reddetmişti. Güler hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

AK PARTİ'DEN İHRAÇ ADIMI

Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler hakkında ortaya atılan iddialar ve basındaki haberler sonrasında AK Parti, Güler'in Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini ve kesin ihraç talep edildiğini açıkladı.

Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler
Başlık ResmiAydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler

“DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aydın/Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Parti Tüzüğümüz gereğince kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

NE OLMUŞTU?

Aydın yerel medyasında çıkan haberlerde, 60 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Nuri Güler’in kendisinden 22 yaş küçük B.Y.'yi belediyeye işe aldığı ve ilişki yaşadığı, ev ve araba aldığı iddia edilmişti. Lise mezunu olan B.Y.'nin iş başvurusu formunda referans kısmına Nuri Güler’i yazdığı da öne sürülmüştü.

İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Nuri Güler ve B.Y.'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar bir gazete yayımlanmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Güler, yayınlanan fotoğrafların montaj ve yapay zeka ürünü savunarak suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Güler, fotoğraflara ilişkin “Bu yazılanları ve yayınlanan fotoğrafları kabul etmiyorum. Avukatım aracılığı ile suç duyurusunda bulunacağım" açıklamasını yapmıştı.

ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

Yayınlanan habere dün erişim engeli getirilmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.